Megírtad a szakértői könyvedet, de kihívást jelent az értékesítése?

Szeretnéd megírni, de közben megspórolnád a felesleges buktatókat?

SZEREZD MEG „A TÖKÉLETES KÖNYVMARKETING”-ET 

+ A BÓNUSZOKKAL EGYÜTT + SZÁLLÍTÁSI DÍJ NÉLKÜL

R

„A marketinget egy teljesen új megközelítésben tárja elénk.”

R

„egy komplett működő rendszert kapsz a kezedbe, sok-sok gyakorlatban sikeresen alkalmazott példával”

R

„Ha elolvasod és a leírtak szerint cselekszel, akkor garantáltan pörögni fognak a könyv eladásaid…”

R

„ezernyi ötletet vetettem papírra, amit a könyv adott számomra”

R

„A kezedben tartott könyv visszarepített a gyermekkoromba, amikor arról álmodoztam, hogy valamikor könyvet fogok írni.”

Videós minitanítások a könyv tartalmából

Útmutató TÜRELMETLEN SZERZŐKNEK, hogyan adják el az első 1000 példányt a könyvükből

Z

a könyvből készült hangoskönyv, így utazás vagy sportolás közben is meg tudod hallgatni;

Z

kimaradt fejezetként a megkapod az előző könyvem kampánytervét;

Z

exkluzív könyvinterjúkat hallgathatsz meg már bestseller szerzőkkel;

Z

a könyv mellékleteként megtalálható akciótervet külön csekklistaként is kinyomtathatod és az asztalod fölé teheted

Mit mondanak a könyvről a vállalkozók és a szakértők?

“Bence könyvében sikeresen vállalkozik arra a szinte lehetetlen feladatra, hogy nem enciklopédia méretben átfogó képet adjon nekünk a könyvmarketing lényegéről. Ha bizonytalan vagy, hogy merre haladj, ha hajlamos vagy elveszni a könyvmarketing és minden más tudás útvesztőjében, akkor ez a könyv neked íródott. Használd sikerrel!”

Dr. Bánfalvi Péter, többszörösen is Az Év Magánrendelője díjas aranyér szakértő, könyvszerző

“Amikor elkezded Pető Bence könyvét olvasni, mire észbe kapsz, már az utolsó lapoknál jársz. A marketinget egy teljesen új megközelítésben tárja elénk. Nagyon pontosan, lépésről-lépésre leírja, mikor mit kell tenni azért, hogy egy könyv értékestéséből a legnagyobb profitot érjünk el. Ismeri az olvasóban lévő kételyeket, melyeket már azelőtt megfogalmaz, és megválaszol, mielőtt az olvasóban felmerülne, tudatosodna. Nagyon hasznos írás, és óriási tudást ad át. Nem érdemes kihagyni.”

Kovácsné Bakó Katalinkönyvelő, adótanácsadó, KO-BA-KA Adóiroda Kft.

„Amikor először olvastam Bence új könyvét, ez jutott eszembe: „Végre egy könyv, amely lépésről lépésre bemutatja, hogy miért kötelező minden vállalkozónak könyvet írni!” Miért? Mert egy komplett működő rendszert kapsz a kezedbe, sok-sok gyakorlatban sikeresen alkalmazott példával. Ezért azoknak a vállalkozóknak ajánlom Bence könyvét, akik ki akarnak tűnni a saját piacukon, akiknek kihívást jelent a folyamatos vevőszerzés vagy ügyfélmegtartás. Nekem eddig két szakértői könyvem jelent meg, ezért tudom, hogy egy könyv mindig kiváló eszköz akár a kapcsolatépítéshez, akár az értékesítéshez.”

Berka László, Legendás Ügyfélélmény specialista, www.legendasszolgaltatas.hu

Régóta követem Bence munkásságát és önfejlesztő trénerként bátran mondhatom, hogy Bence ékes példája az önfejlesztés erejének. Ismét hasznos és alapos munkát sikerült produkálnia, viszont ezúttal nemcsak temérdek szaktudással tömte meg nekünk az új könyvét, hanem abszolút motiváló hatással volt rám. Mindenkinek tudom ajánlani, akit a “nagy kép” érdekli és egy madártávlati rálátást szeretne kapni az online értékesítésre.

Andrade Anita, önfejlesztő tréner és online üzlet mentor,
A storytelling tudománya c. könyv írója, siker.guru

“Bevallom, eddig gondolkodtam, vajon én adhatok-e ki könyvet? Az én szakterületemen lehetséges-e? A könyvedből hatalmas lendületet kaptam, és már nem fontolgatom, hanem elkezdem megírni! És tudom, minden segítséget meg is fogok tőled kapni, ha akadályba ütköznék.

AJÁNLOM a könyvet azoknak, akik el sem tudják képzelni, hogy abban, amiben szuper tehetségesek és szakértők, kiadható-e könyv. Bence a könyvében fejezetről-fejezetre megnyitja az utat a lehetőség és a tett felé.

JÓTANÁCS: csak jegyzetfüzettel és tollal a kezedben kezdj az olvasáshoz! Garantált, hogy már néhány oldal után, tervet és jegyzetet fogysz készíteni!”

Pál Honória, a www.honoria-szines-otletek.hu webshop tulajdonosa

Bence legújabb könyve egy kiváló összefoglaló és segédlet mindazok számára, akiket a szakértői könyvük megjelentetésén túl a sikeres értékesítés is foglalkoztat. Átfogó és új szemléletet adó könyvet tartasz a kezedben, amely útmutatóként szolgál és feltárja a titkokat, mi is áll a sikeres könyvmarketing mögött.

Deák Adrienn, az egészségmegőrző vállalkozók online marketing szakértője, bajnokmarketing.hu

Mit tudhatsz meg, ha megvásárolod „A tökéletes könyvmarketing” c. könyvet…

 

 

A bestsellerré válás 3+1 feltétele
 

4 szarvashiba, amit ha elkövetsz, a kukába dobhatod a könyved…

 

5 eszköz, amivel optimalizálhatod az értékesítést, avagy a könyvmarketing ABC-je...

 

10 lépéses tartalomfejlesztési keretrendszer, ami betonbiztos segédeszköz bármibe is kezdesz…

 

A legjobb online marketing értékesítési eszköz bemutatása, kiválasztása és használata

 

A szakértői vállalkozás komplett modellje ötletekkel és tippekkel

 

 

És végtelen sok inspiráció, amelynek a célja, hogy AZ IPARÁGADBAN LEGNAGYOBB BESTSELLER KÖNYVÉT TE ÍRD MEG!

 

KIKNEK SZÓL A KÖNYV?

N

…akik írtak már könyvet, de nem elégedettek az értékesítési eredményükkel; úgy érzik, hogy még egyáltalán nem aknázták ki a benne rejlő lehetőségeket…

N

…akik még csak tervezik, hogy megírják a könyvüket, de szeretnék elkerülni a felesleges buktatókat, extra költségeket, amelyek felmerülhetnek a projekt során…

N

…akik vállalkozók, de nem értik, hogy miért beszél minden barátjuk arról, hogy könyvet kellene írni.

N

…akik még nem vállalkozók. Jelenleg alkalmazottak, de a területükön szakértőknek tekinthetők, és fontolgatják, hogy elindítsák a saját vállalkozásukat.

Mit mondanak a könyvről a vállalkozók és a szakértők?

Olyan vállalkozók számára ajánlom ezt a könyvet, akik az iparágukban szakértőként akarják pozícionálni magukat egy szakértői könyv által. Könyvet akarsz kiadni, de nem tudod a HOGYANT? Olvasd el ezt a könyvet, és meg tudod azt a 3 titkot, amit mindenképpen meg kell tanulnod ahhoz, hogy sikeresen és eredményesen tudd kiadni, és – ami a legfontosabb – értékesíteni a könyved.

Tóth Bence, az egészségmegőrző vállalkozók online marketing szakértője, bajnokmarketing.hu

Ez a könyv más, mint az előző könyveid. Az olvasás nekem több időt vett igénybe, sokkal mélyebb ismereteket osztottál meg benne. Olvasás közben vissza-visszatértem az előző oldalakra, hogy jól megértsem az üzenetet. A könyv végén rájöttem, ha követem pontról pontra a leírtakat, akkor elérhetem azt a sikert, amire vágyom. Ez a felismerés olyan nagy lelkesedéssel és tenni akarással párosult, hogy elhatároztam, én leszek a te egyik sikerpéldád.

Gyömörei Szilvia, secoach.eu

“Az igazság az, hogy a bestsellerré válás és a profitmaximalizálás nem egy esemény, hanem egy folyamat.” – számomra ez a könyv esszenciája és egyben legfontosabb mondanivalója. Tökéletesen felépített írás arról, hogy egy könyvírás kapcsán mit, mikor, hogyan kell tennünk ahhoz, hogy a megálmodott célt és sikert megvalósítsuk.

Kiss Krisztina, ügyvezető, Ködmön Könyvelőiroda Kft.

“Annak ellenére, hogy túl vagyok már három könyv megírásán és kiadásán, nagy érdeklődéssel olvastam Bence könyvét. Rendkívül összeszedett, gyakorlatias tanácsokat olvastam, melyek nem csak a könyvmarketing területén használhatók. Ha elolvasod és a leírtak szerint cselekszel, akkor garantáltan pörögni fognak a könyv eladásaid. Megyek is, írok egy újabb könyvet!”

Gere Tamás, online vállalkozó, többszörös bestseller szerző

“Valóban el szeretnél adni legalább 1000 példányt a könyvedből? Ebben az esetben legalább 1000 ember érdeklődését kell felkeltened és megragadnod! Ahhoz, hogy kellő bátorságod és ismereted legyen ilyen célodat elérni, ha át szeretnéd élni azt az érzést, hogy a könyved megjelenését mások is olyan izgatottan várják, mint te, akkor ez a könyv hasznos útmutató lesz számodra!”

Molnár Angéla

A Tökéletes Könyvmarketing könyv előolvasására nagyon vártam. Éreztem, tudtam, hogy benne van a “kulcsom”. Az a kulcs, ami az első könyvem marketingjében végig vezet az úton, hogy eladjam az első 1000 példányt, mert “türelmetlen” szerző vagyok. Ahogy olvastam, alig tudtam letenni, de közben folyamatosan előjöttek feladatok, amiket meg kellett valósítanom. Bevallom, azért tartott egy délelőtt és egy délután időtartamra az olvasás, mert egy-egy témakör után késztetést éreztem, hogy azonnal elkészítsem azt a tartalmat, amit tanultam a könyvből. Azonnal inspirációt éreztem arra, hogy ez a könyv lecke nekem, hiszen első könyves íróként tanulom a folyamatot. Továbbá ezernyi ötletet vetettem papírra, amit a könyv adott számomra. A türelmetlenségem, hogy minél előbb, minél több könyvet adjak el, átalakult. Most a türelmetlenségem a tanulás, a folyamat elsajátítás témakörében jelenik meg számomra, és ez fogja meghozni a hőn áhított bestsellerséget. Az első, de a következő könyveim fundamentumát fogja adni, enélkül nem válhat egy író, szerző munkája bestsellerré. 

Biró Márta, Életem Leckéi c. könyv írója, www.biromakonyvem.hu

A SZERZŐRŐL

Pető Bence vagyok, 2015 óta foglalkozom szakkönyvírással és könyvmarketinggel. Azóta több, mint 50 szerzőt segítettem abban, hogy megírja, kiadja és eredményesen a piacra vigye a saját könyvét.

A most megjelenő „A tökéletes könyvmarketing” c. könyvvel szeretnék egy virtuális meghívót átnyújtani neked, amely abba a klubba ad felvételt, amelynek olyan bestseller szerzők a tagjai, akik már elérték azokat a sikereket, amelyre Te most még vágyakozol. Ők már bőségben és gazdagságban élnek, és nem a megélhetésért dolgoznak, hanem mert imádják, amit csinálnak.

Ha szeretnéd követni a példájukat, akkor először is olvasd el ezt a könyvet egyszer. Majd vedd elő újra, és olvasd el még egyszer, jegyzeteld ki, és hagyd, hogy az inspirációdból tettek legyenek.

Ezután pedig oszd meg a tapasztalataidat, mert engem ezek éltetnek.

hónapja tanulok személyesen Brendon Burchardtól

Könyv megjelenését segítettem elő

Vállalkozót mentoráltam

Mit mondanak a könyvről a vállalkozók és a szakértők?

Miközben olvastam Bence könyvét, arra jöttem rá, hogy nem csak a könyvmarketingről olvasok, hanem sokkal többről. Olvasás közben kezdtek a lámpácskák kigyulladni a fejemben. Rájöttem, hogy az a gondolkodásmód, ami a könyvben levő tanításokban van könnyen alkalmazható segítség, és nem csak akkor, ha könyvet akarsz írni.

Ez a könyv egy komplett tudástár! Olvasd figyelemmel, ha kell, olvasd el többször is! Biztos vagyok benne, hogy akkor megtalálod a „sorok közötti „tanításokat is. Szánj rá másfél órát az életedből, hogy olyan inspirációkat szerezz, amik a gyakorlatban segítenek!

Marsi László, www.marsilaszlo.hu, Sikeres fodrászok szakértője

„Ha könyvíráson töröd a fejed – vagy már el is készült a műved! -, és hiteles forrásból akarod megtudni, hogyan válj Bestseller íróvá, akkor ez a Te könyved! Ebben a könyvben nemcsak hogy megtalálod az első 1000 példányod eladásához szükséges alappilléreket, hanem sok erőre, és motivációra is szert tehetsz!  Szívből ajánlom azoknak a könyvszerzőnek, akik készen állnak meglépni ezt a fantasztikus lehetőségeket tartogató kvantumugrását.”

Lux Boros Kata, Gyógyulás az endometriózisból és a 25+1 kulcs az endometriózisból
való gyógyuláshoz című könyvek szerzője, www.luxboroskata.hu

Már kezedben van a könyved, de nem tudod, hogy szerezz rá vevőket? Ez a könyv végigvezet a teljes könyvmarketing folyamaton. Nem neked kell kitalálnod, hogy mit is kellene csinálni. Itt a recept, és egyből alkalmazhatod. Ha nem értesz a saját könyved marketingezéséhez, nem baj. Egyszerűen add oda ezt a könyvet a csapatod minden tagjának, és csak ellenőrizd, hogy mindent a leírtak szerint csinálnak! Nem könyvet írni nehéz, hanem azt eljuttatni azokhoz, akikhez íródott. Ebben a kiadványban megtalálod a saját HOGYAN válaszod.

Stummer Balázs, a Stumtem kft. társtulajdonos

„A tökéletes könyvmarketing” c. könyvben dr. Pető Bence könnyen emészthető módon vezet végig minket saját könyvünk életútján, megkönnyítve minden lépésünket, és praktikus tanácsokat adva a fogantatástól a születésen át, egészen a “gyermek” felneveléséig, azaz valamint abban is útmutatást nyújt, hogy eljusson művünk az olvasóhoz és a kívánt hatást érjük el vele. Végig az lehet az érzésünk, hogy van egy tapasztalt partner mellettünk, aki bíztat és kedvet csinál a könyvíráshoz, miközben legalább annyira akarja, hogy célba érjünk, mint mi magunk.

dr. Kondor Bence Barnabás, alapító és partner – KONDOR Holding

“Bencét régóta ismerem és sokak számára inspiráló lehet az a fejlődés, ami a vállalkozóvá válása óta lezajlott. Bár korábban is tehetséges volt nagyon sok területen, mióta abbahagyta a “suttogást”, a korábbi életszakaszához képest is példaértékű módon nevezhető értékteremtőnek a szűkebb és tágabb környezete számára is. Ez a mostani könyv is ebbe a sorba illeszkedik. Nem csak azért, mert közérthető módon, világos struktúrában mutat utat jelen esetben a könyvmarketing területen, hanem mert ennél sokat többet is ad. Gondolkodásmódot, attitűdöt, bátor gondolatokat, ami a mai “bábeli zűrzavarban” igazi kincs. Csak így tovább!”

Kiss Dávid, korábbi munkatárs

A kezedben tartott könyv visszarepített a gyermekkoromba, amikor arról álmodoztam, hogy valamikor könyvet fogok írni. Most már biztosan tudom, hogy közel van ez az idő, mert ha ezeket a sorokat újra és újra elolvasom, akkor annyi inspirációt nyerek belőle, hogy azt követni fogják a tettek is. Ugyan ez még csak a sorozat második példánya, de ahogy egy Harry Potter-rajongó fiatal, én is izgatottan várom már a következő megjelenését.

Krausz Róbert, irodavezető, Ametiszt-Mór Kft.

Exkluzív Tartalomfejlesztő Workshop

Nem tudod, hogy mit adj oda az érdeklődőidnek ingyen?
Problémát jelent, hogy kitaláld, mit vegyél ki a fizetős anyagaidból, hogy bizalmat építs?

Akkor neked lehet, hogy nem is a könyvmarketing a fő probléma?

Rendeld meg most a 2020. március 19-én tartalomfejlesztés témájában megtartott online workshop felvételét, amire az oldal alján tudsz jelentkezni.

A részvételi díj 9.990 Ft + ÁFA, és ha jelentkezel, ajándékba kapod mellé „A tökéletes könyvmarketing” c. könyvet.

Vásárold meg most a könyvcsomagot a legkedvezőbb feltételekkel, szállítási díj nélkül!

1. A tökéletes könyvmarketing c. könyv csomagban

(könyv + hangoskönyv + csekklista + könyvszerzői interjúk + kimaradt fejezet – webinárrészlet)

Ára: 16.990 Ft helyett 4.990 Ft

2. Az 1 napos tartalomfejlesztési online workshop teljes felvétele + bónuszajándék: A tökéletes könyvmarketing c. könyv csomagban

Ára: 36.990 Ft+Áfa helyett 9.990 Ft+Áfa