Szerző, coach, tréner vagy tanácsadó vagy?
Személyes szakértői brandet akarsz felépíteni?

Ez a lehetőség akkor neked szól!

Megjelent!

Útmutató TÜRELMETLEN VÁLLALKOZÓKNAK, hogyan csináljanak pénzt a tudásukból

„jegyzetfüzettel a kézben érdemes olvasni”

„véleményvezérként szerintem napi olvasmányom lesz”

A könyv mellé egy komplett kivitelezést segítő csomag is jár!

Rövid ízelítő, hogy mit tudhatsz meg,
hogyha megvásárolod „A tökéletes brandépítés” c. könyvet…

A szakértő rendelkezésére álló 3+2 pénzcsinálási taktika

A legfontosabb 4 elem, ami nem hiányozhat a szakértői eszköztáradból

A legjobban működő 5 szakértői vevőszerző technika

Hogyan csinálj 8-számjegyű infótermék-birodalmat 12 hónap alatt?

Miért fontos a fő üzenet, hogyan dolgozd ki?

Kérdések, amelyek beindítják az ötleteket a tartalomgyártáshoz

És végtelen sok inspiráció, amely segít elhinni, hogy neked is lesz TÖKÉLETES BRANDED!

Zsákold be a könyv mellé a bónusz ajándékcsomagot!

BÓNUSZ #1 (értéke: 2.990.- Ft)

Letölthető segédletek 

BÓNUSZ #2 (értéke: 1.990.- Ft)

Hiányzó fejezetek – Bizalomépítő ebook

BÓNUSZ #3 (értéke: 2.990.- Ft)

Hangoskönyv

BÓNUSZ #4 (értéke: 4.990.- Ft)

A Brandépítő Challenge 6 videója, amely kibontja a könyv fejezeteit…

KIKNEK SZÓL A KÖNYV?

N

…akiknek van stabilan működő vállalkozásuk, és kiegészítő mellékjövedelmet szeretnének biztosítani maguk számára; vagy egyszerűen szenvedélyük a tanítás.

N

…akik már vállalkozók, azonban a piacon inkább a tömeghez tartoznak, vagy legalábbis úgy érzik, hogy nem tudnak kiemelkedni az árversenyből

N

…akik még nem vállalkozók. Jelenleg alkalmazottak, vagy most gondolkodnak azon, hogy vállalkozóvá váljanak.

A SZERZŐRŐL

2019 augusztus 11-én életemben először készítettem 1 évnél hosszabb tervet. Igazán hosszútávra, 10 negyedévre terveztem előre – mind a magánéletemben, az egészségem területén, a spirituális, valamint a szakmai életemben.

Azt már évek óta tudom, hogy a milliók által követett amerikai mentoromhoz, Brendon Burchardhoz hasonlóan, a saját tudásukból, tapasztalatukból élő vállalkozókat szeretném segíteni; a szerzőket, coachokat, trénereket, tanácsadókat, azaz mindazokat, akik személyes szakértői brandet akarnak felépíteni.

Ezen az augusztusi napon azonban kitűztem, hogy ennek a célközönségnek a következő 2 és fél év során összesen 10 könyvet fogok írni, amelyekben bemutatom azokat a tippeket, technikákat, eszközöket, amelyek segítettek nekem, és nekik is fognak abban segíteni, hogyan váltsák fel a suttogást cselekvéssé.

Mert, ahogy arra már korábban is utaltam, nekem is volt olyan időszakom, amikor egyáltalán nem hittem magamban; nem kértem el az árat, nem mertem odatenni a tudásom mellé, illetve mögé a marketinget. Inkább csendben maradtam, hogy ne zavarjak másokat, ne kelljen felvállalnom a saját hangomat.

A most megjelenő „A tökéletes brandépítés” c. könyv neked is hasonló komfortzóna-átlépéshez nyújt majd inspirációt. Mindössze 7 (számozott) fejezetből áll, alig másfél-két óra alatt elolvasható, vagyis ideális terjedelem ez a XXI. század vállalkozójának, akinek folyamatos időnyomás alatt kell teljesíteni.

Szóval, készen állsz, hogy lecsapj a legjobb ajánlatomra?

hónapja vagyok Brendon Burchard Mastermind-csapatának tagja

Könyv megjelenését segítettem elő

Vállalkozót mentoráltam

Mit mondanak a könyvről a vállalkozók és a szakértők?

Ez az a könyv, amit jegyzetfüzettel a kézben érdemes olvasni. Sokszor a legszívesebben abbahagytam volna az olvasást, hogy máris menjek és megvalósítsam azt az ötletet, ami közben eszembe jutott, de tudtam, hogy először jobb, ha az egészet egyben átlátom. 

Most hogy elolvastam, újrakezdem, és tovább bővítem a jegyzeteimet. Fantasztikus lendületet kaptam! Most már úgy érzem nincs lehetetlen küldetés számomra sem. Tudom, hogy meg tudom csinálni. 

Szabóné Belkó Eleonóra – Lélek és sorselemző

Hogyha valaha is gondoltál már a márkaépítésre, de visszariasztott az azt körülvevő misztikum, most állj meg itt egy pillanatra. Egy olyan lépésről-lépésre segédletet tartasz a kezedben, amelyet tényleg csak el kell kezdened és végig kell csinálnod. A titok az, hogy nincs titok (többé)!

Bodogán Iván – Az interword.hu Online Marketing Ügynökség tulajdonosa

A könyv fő üzenete számomra, a  “Hagyd abba a suttogást!” végigvonul minden oldalon. Ahogy Bence is leírja, Magyarországon, a neveltetésünkből adódóan nehéz felvállalni a saját hangunkat, nehogy ezzel megzavarjunk valakit. Nem unalmas, száraz, csupán lexikális tudást ad át, hanem végig hozzám beszél, foglalkozik a lelkemmel is. Bence végig biztat, bátorít, inspirál. Feladatokat ad, és segít megtenni az első lépéseket is, és ami igazán megfogott, nyíltan beszél a pénzről, kiszámolja nekünk, hogy mivel mennyit lehet keresni.

Kovácsné Bakó Katalin – Könyvelő, adótanácsadó, KO-BA-KA Adóiroda Kft.

„A tökéletes brandépítés” c. könyv egy-egy fejezetének alapos „megrágása” után döbbentem rá arra, hogy az eddigi tevékenységemet – amit nagy-nagy örömmel és teljes erőbedobással végzek -, újra kell gondolnom és át kell terveznem az ebben leírtak alapján.  És mivel eddig én is „suttogásban” voltam, változnom, változtatnom kell! Ez a könyv szembesített azzal, hogy bizony nem kértem el a tevékenységem megérdemelt árát, mert olyan „átölellek, emberiség” felhőben éltem. De ez már a múlté, hoztam egy döntést, és a jövőben ez meg fog változni, köszönet érte Bencének!

Ajánlom tehát mindenkinek, olvassa el ezt a könyvet, és aki még nem tette meg, akkor e könyv tanítása alapján „lépjen ki a nagyvilágba”, mutassa meg magát, azzal, amivel szeret foglalkozni, amiben szakértő, amivel pénzt akar csinálni! Építse fel a tökéletes brandjét, és felejtse el örökre a suttogást!

Dr. Nemes Katalin – írisz- és auraelemző, FETA 2001 KKt.

Aki azért veszi kezébe ezt a könyvet, hogy új, tuti biztos gyors meggazdagodáshoz vezető marketing trükköket tanuljon, csalódni fog. Bence könyve végtelenül egyszerűen, gyakorlatiasan és sallangoktól mentesen mutatja be azt az utat, hogyan lehet a meglévő tudást értékké változtatni. Olyan értékké, amely mindenki számára hasznot hoz, és hosszú távú jólétet biztosít. Nem ígér lehetetlent, és becsületesen rámutat a buktatókra is. A tudást, az értelmesen befektetett munkát és a kitartást helyezi előtérbe.

Teheti mindezt azért, mert Ő, és akiket támogatott már, mindezt sikeresen végigcsinálták. Aki most kezdi a vállalkozását, annak szerencséje van, mert fölösleges mellékutakat, hónapokat spórolhat meg, ha követi a könyvben leírt tanácsokat.

Vincze Ferenc – Biologika konzulens

Én az ilyen típusú könyveket kedvelem! Miért? 

A brandépítés egy vállalkozó számára ugyan olyan kulcsfontosságú, mint, ahogy folyamatosan vevőket tudjon szerezni, vagy a meglévő vásárlóit megtartsa. Ám Bence könyve nemcsak elméletben működő javaslatokat, tippeket tartalmat. Minden fejezetben olyan gyakorlati feladatok elé állítja az olvasót, amelyeken keresztül mindenki ki tudja alakítani a saját profittermelő rendszerét a bizniszében a márkaépítés által. 

Ezt nagy hiba lenne kihagyni! Nos, mire vársz?

Berka László – legendás ügyfélélmény specialista, www.legendasszolgaltatas.hu

Szívből gratulálok, Bence, fantasztikus az az átalakulás, amin átmentél az utóbbi időben. Nagyon inspiráló, amit csinálsz, a könyved után pedig elöntött a tettvágy, már rohannék is a konyhába megcsinálni az első élő Facebook-közvetítésemet. 🙂 Introvertált véleményvezérként szerintem napi olvasmányom lesz, hogy emlékeztessen arra, nincs más út, csak a saját hangom felvállalása. #nincstöbbésuttogás

Farkas Viktória (Kicsi Vú) – A kínai gyógyító konyha szakértője, www.5elemkonyvha.hu

„Ezt a könyvet azoknak ajánlom, akik szeretnék megvalósítani a terveiket. Segítség, hogy tervezetten, lépésről-lépésre elkészüljön egy olyan terv, ami biztosan a célhoz vezet. Bence úgy fogalmaz, hogy a „kezdő lökést adja meg”, pedig ez nem igaz! Ez egy brandépítő terv, amit nem csak a kezdetekben, hanem nagyon sokáig használhatsz. Pont addig, amíg minden lépés „rutinná” nem válik.”

Pál Honória – A www.honoria-szines-otletek.hu webshop tulajdonosa

Elolvastam kétszer is Bence könyvét, ami túl a megtisztelő feladaton, rengeteget adott. Nekem személyesen az volt a legnagyobb élmény, hogy nagyon közel áll hozzám, személyiségemhez – GYAKORLATIAS. Nem csak általánosságban beszél a brandépítésről, hanem ez lényegében egy kézikönyv, egy manual, amit, ha valaki lépésről-lépésre megvalósít, akkor egyszerűen nem tudja „elkerülni” a sikert…

Dr. Gyarmathy Miklós – FairDeal Solutions Tanácsadó és tréning vállalat tulajdonosa, tanácsadó, vezető tréner; www.fairdeal.hu

A könyv értéke: 4.990.- Ft + a bónuszok értéke: 12.960.- Ft

Most a teljes csomag ára: 17.950.- Ft helyett

4.990.- Ft + ingyenes kiszállítás

MEGHÍVÓ

Ha november 25-ig megvásárolod „A tökéletes brandépítés” csomagot,

akkor várlak szeretettel november 27-én (szerda) 18 órától az élő könyvbemutató webináron.

FIGYELMEZTETÉS!

A fenti ajánlat az első 500 rendelő számára elérhető!

A kiszállítás a november 18-i héten kezdődik.

Vásárold meg most a könyvcsomagot a legkedvezőbb feltételekkel!