fbpx

Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

Szakértői brandépítés – kinek is való?

Szeretettel üdvözöllek!

Sokan beszélnek a szakértői brandről, illetve annak építéséről, és egy csütörtöki videóban beszéltem is ennek az előnyeiről. A mai blogvideóban pedig arra keresem a választ, hogy a szakértői brandépítésből ki is tud profitálni valójában.

A szakértő egy terület szaktekintélye, aki kiemelkedik a tömegből, és akire a piaci versenytársak, és a célközönség is másképpen tekint, illetve felnéz.

Na, de kinek is ajánlom?

  1. Egyrészről azoknak, akiknek van saját vállalkozásuk. Olyan üzletembereknek, vállalkozóknak, akiknek stabilan működik a vállalkozásuk, és ebben vagy akár egy másik iparágban is olyan tudásra, tapasztalatra tettek szert, amit nem csak a napi operatív munkában lehet kamatoztatni, hanem mások számára is elérhetővé tehető, hogy hozzá hasonló eredményeket érjenek el.
  2. Ajánlom azoknak is, akik már vállalkozók, azonban a piacon alapvetően a tömeghez tartoznak, vagy legalábbis úgy érzik, hogy nem tudnak kiemelkedni az árversenyből. Ezért aztán folyamatosan összehasonlítják őt a konkurenseivel, és valójában nem vonzzák a vevőiket, hanem „üldözik”.
  3. Harmadsorban pedig azoknak ajánlom, akik még nem vállalkozók. Jelenleg alkalmazottak, vagy most gondolkodnak azon, hogy vállalkozóvá váljanak. A szakértői lét egy olyan kockázatmentes – és egyébként rendkívül dinamikus – indulást biztosít, hogy megválasztod, kiválasztod az iparágadat, és tudatosan kezded el magad szakértőként felépíteni.

Ha úgy érzed, hogy a három kategóriából egybe beletartozol, akkor javaslom, hogy hozz döntést, hogy szakértővé akarsz válni, és ígérem, hogy további tippekkel segítelek a közeljövőben ennek a folyamatnak a meggyorsításában.

Amivel én segíteni tudlak:

Továbbra is kérheted a „Követőből véleményvezér” c. könyvem III. részét, amelyet jelezz a petbeng@gmail.com-ra írott levélben.

És figyelj! A könyv jövő csütörtökön (augusztus 23-án) egy napig kedvezményes ajánlatban elérhető lesz.

 

 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled