Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

Referenciák

Lux Boros Kata: Gyógyulás az endometriózisból

Műtét, gyógyszeres hormonkezelés és gyermekvállalás nélkül

A könyv Kata személyes, gyógyulással végződő történetén keresztül ad hitet és reményt Neked arra, hogy igenis meg lehet gyógyulni az endometriózisból! Egy kendőzetlen, őszinte, baráti hangvételű írás, melyben megismerheted a gyógyuláshoz vezető utat. A könyvvel egy egyszerű, követhető, bárki által megvalósítható módszertant kapsz a kezedbe, melynek alapján saját éltedet felül tudod vizsgálni, és el tudsz azon gondolkozni, hogy melyek azok a területek az életedben, melyeken mindenképpen változtatnod kell. Olvasás közben érezni fogod, ahogy a tettvágy felébred Benned, és azt fogod mondani: „Ha ez a lány meg tudott gyógyulni az endometriózisból, akkor én is képes vagyok rá!!!”

Gere Tamás: Megvalósult pilóta álmok

21150 repült óra, 159 év tapasztalat, 15 pilóta

Ez a könyv sikeres és példaértékű pilótákról szól, akik mindent elárulnak arról, hogy miként érték el az álmaikat. Elmondják, honnan indultak, hogyan jutottak el a célig, milyen nehézségekkel küzdöttek meg és mi volt a legnagyobb veszélyhelyzet és tanulság az eddigi repüléseik során. A sikerhez vezető úton kívül mesélnek érdekes, kalandos történetekről és a legnagyobb, általános tévhitekről is. A legjobb tanácsokkal látnak el Téged annak érdekében, hogy Te is hozzájuk hasonló karriert tudj majd befutni.

Keszeli Ákos: Vágj bele Te is!

Megvalósító fiatal vállakozó üzenete

A szerző igazi példa lehet sok fiatal számára, mert bár az élet őt is rendre megpróbálta, mindig is határozott választ adott a kihívásokra. A könyvből kiderül, hogy Ákos milyen megpróbáltatásokkal szembesült gyermekként, aztán a Csendes-óceán 2011-es átvitorlázasa során, és szóba kerül az is, hogy hogyan lett euró milliomos vállalkozó. A szerző a könyvből folyó bevételt egy részével Légrádi Márk földkerülő útját kívánja támogatni, amely során a hajós adományokat gyűjt az “Egy ország egy gyermekért” program keretein belül műtétre váró magyarországi gyermekek kezelésére.

Denkler Miklós: A bennfentes befektetők kézikönyve

Amit a 21. század innovatív pénztermelő befektetéseiről tudnod kell

Aki egy picit is veszi a fáradságot és belenéz a befektetések üveggömbjébe, nagyon hamar rá fog akadni egy igazi gyöngyszemre: az éppen csak most indult technológiai rendszerváltást meglovagoló feltörekvő startupokra. Sorban nőnek ki pár év alatt a semmiből a milliárdos innovatív vállalatok, egy-egy kiváló ötletnek köszönhetően. Ha elolvasod a könyvet óhatatlanul is kedvet kapsz hozzá, hogy Te is feltörekvő cégekbe fektesd erőforrásaidat. Vigyázz, a magas hozam reményében magas kockázatot kell vállalni! Szerezd meg a „bennfentes” racionális információkat, melyekkel a kockázatot képes leszel kezelni, és igazi szenvedélyeddé válik a jövő technológiájának megszületését elősegíteni. A pénzcsináláson túl, elszédülsz attól az örömtől, hogy egy-egy befektetés által több millió embernek leszel képes hasznos szolgáltatást nyújtani.

Kiss-Orosz László: Vállalkozói adóügyek K.O-ból OK!

Avagy mit kell tudnod az adóellenőrzés előtt

Talán sokan nem tudják még, hogy a magyar adóhivatal informatikai rendszere a világ legjobbjai között van. Hatékonysága és felkészültsége vetekszik az Egyesült Államokbeli IRS-ével. Mi, magyarok, erre akár büszkék is lehetnénk, hiszen imádjuk, amikor elmondhatjuk magunkról, hogy valamiben a világ előtt járunk. A vállalkozói szféra azonban aligha fogadja kitörő lelkesedéssel ezt az információt. Nem csoda! Ugyanakkor ahelyett, hogy elátkoznánk a rendszert és valamennyi közreműködőjét, egy merőben más megközelítést ajánlok számodra, hiszen ezzel a körülménnyel nem igazán tudsz mit kezdeni, leszámítva, hogyha úgy döntesz, elhagyod a hazád a családoddal együtt. Ha azonban – hozzám hasonlóan – úgy érzed, hogy nem véletlenül születtél erre a 93 ezer km2-re, és igenis, itt akarsz boldogulni, akkor ezzel a könyvvel segítelek téged felkészülni arra, hogy esténként nyugodtan mehess haza a családodhoz, és gondtalanul hajthasd a fejed alvásra! Kiss-Orosz László (www.kiss-oroszlaszlo.hu) ajánlása: „Amikor Bencével kezdtem el dolgozni akkor a szerkesztést és a lektorálást vállalta el. DEEEE azt nem gondoltam volna, hogy ilyen legendás szolgáltatást fogok kapni. Azt éreztem az egész együttműködés alatt az elejétől a végig, hogy a könyvemmel úgy bánik, mintha a saját könyvét készítené elő a kiadásra. Azt éreztem, hogy ebbe a munkába és az együttműködésbe beleadta a szívét-lelkét. A szakmai szövegemet közérthetőbbé tette, továbbá minden egyéb a könyvben lévő szöveget megfogalmazott helyettem. Az elkészült könyv ütősre sikerült. Örökké hálás leszek ezért. Azt már eldöntöttem korábban is, hogy csak is Őrá bízom a következő könyvemmel kapcsolatos minden tevékenységet. Ö fogja a szerkesztési-lektorálási feladatokon túlmenően kiválasztani és felügyelni a tördelőt, a grafikust, a nyomdát…. mindent és mindenkit. Köszönöm. Kiss-Orosz László” „Vállalkozói adóügyek KO-ból Ok. Avagy mit kell tudnod az adóellenőrzés előtt” című könyv szerzője”

Dancs Attila: Az első számú befektetési célpont Te vagy!

Azonnal használható befektetőszerző-rendszer, lépésről-lépésre

Innovatív vállalkozásod van? Tőkebevonásban gondolkodsz? Te sem akarsz kimaradni a most zajló digitális korszakváltás nyertesei közül? Ebben a könyvben lépésről lépésre kerül bemutatásra, hogy hogyan gondolkodik és mi alapján dönt a befektető, mielőtt pénzét, idejét, kapcsolatait megosztja veled a közös világsiker érdekében. Az író, több mint tíz éves vállalkozói-befektetői tapasztalatát, olvasmányos formában osztja meg veled, hogy mire kell figyelned, hogyan készülj fel, és hogyan legyél eredményes a befektetői tárgyalásokon. Fontos üzenete a könyvnek, hogy a „befektetés nem egy esemény, hanem egy folyamat!” www.game-changer.hu

Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna és Pongor-Juhász Attila: A profitmaximalizáló vállalkozó

Avagy miért csak kevés vállalkozó csinál nagy profitot Magyarországon?

Pongor-Juhász Attila (www.pongorjuhaszattila.hu) ajánlása: „Hadd áruljam el ki az a személy, aki nélkül nem készült volna el a legutóbbi két könyvem a Profitmaximalizáló vállalkozó és a Boldog adófizető vállalkozó! Nos, Ő Pető Bence! Aki a háttérből biztosította a folyamatot, és lelkesen és határozottan vitt végig az üzleti szakkönyvírás minden lépésén, hogy a gondolataim olvasható könyvvé alakuljanak át. Bence segítségével sokkal gyorsabban és hatékonyabban készült el ez a két könyv, mint az előző 5!”

Veres Attila: Automatizált értékesítési modell

Avagy, hogyan építs vállalkozóként önjáró gépezetet, hogyan hozd ki vállalkozásodból a maximumot?

Meg fogsz döbbenni, ha elolvasod, elsajátítod, és persze megvalósítod a könyvben lévő technológiát! Vállalkozóként meg fogod érteni, hogy hogyan lehet a terméked/szolgáltatásod „piacvezető” a célpiacodon úgy, hogy a konkurenciád nem fogja érteni, hogy pontosan miből élsz, és mi a sikeresen működő vállalkozásod titka! Ki fog derülni számodra, hogy ezidáig miért nem volt egyensúlyban a munkád az árbevételeddel! Pontosan látni fogod, hogy a terméked, szolgáltatásod piacképes-e vagy sem, ha nem, milyen sikerkulcsokat alkalmazz ahhoz, hogy az mégis jövedelmező és népszerű legyen, ha igen, min változtass, hogy kihozd belőle a legtöbbet! A könyv lépésről-lépésre megmutatja neked, hogy hogyan építsd fel a terméked vagy szolgáltatásod, és vezesd be azokat a piacra úgy, hogy a vásárlóid azt érezzék, csakis a Te terméked/szolgáltatásod a megfelelő megoldás nekik a vágyukra, problémájukra, helyzetükre! Több év sikeres kutatás és tesztelés után olyan XXI. századi sikeres technikákat ismerhetsz meg, amelyeket így egyben, ilyen formában ezidáig még senki sem publikált. Látni fogod, hogy hogyan válik egy eddig ismeretlen emberből érdeklődő, érdeklődőből vásárló, majd vásárlóból hűséges partner, aki akkor is Tőled fog vásárolni, ha Te leszel a legdrágább a piacon. Legyen újra elég időd, masszív, kiszámítható bevételed, energiád, pénzed magadra, családodra és a vállalkozásod fejlesztésére! ÉPÍTSD MEG AZ ÖNJÁRÓ PÉNZTERMELŐ GÉPEZETEDET, ÉS HOZD KI A CÉGEDBŐL A MAXIMUMOT!

Kezdésként töltsd le az egyik ingyenes csekklistát, amellyel megalapozhatod a hitelességedet, és növelheted a vevőid számát!

MEG AKAROM ÍRNI A KÖNYVEM...
Tudni szeretném, hogyan jutok el az üres .doc fájltól az álmom megvalósításáig
 
FOLYAMATOS PASSZÍV JÖVEDELEMRE VÁGYOM...
Tudni szeretném, hogyan adjam el az első 1000 példányt a megjelenő könyvemből
TÖBB ÜGYFELET AKAROK A VÁLLALKOZÁSOMNAK...
Tudni akarom, hogyan maximalizáljam a vevőim számát, és váljak szakértővé az iparágamban

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled