Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

Referenciák

Lux Boros Kata: Gyógyulás az endometriózisból

Műtét, gyógyszeres hormonkezelés és gyermekvállalás nélkül

A könyv Kata személyes, gyógyulással végződő történetén keresztül ad hitet és reményt Neked arra, hogy igenis meg lehet gyógyulni az endometriózisból! Egy kendőzetlen, őszinte, baráti hangvételű írás, melyben megismerheted a gyógyuláshoz vezető utat. A könyvvel egy egyszerű, követhető, bárki által megvalósítható módszertant kapsz a kezedbe, melynek alapján saját éltedet felül tudod vizsgálni, és el tudsz azon gondolkozni, hogy melyek azok a területek az életedben, melyeken mindenképpen változtatnod kell. Olvasás közben érezni fogod, ahogy a tettvágy felébred Benned, és azt fogod mondani: „Ha ez a lány meg tudott gyógyulni az endometriózisból, akkor én is képes vagyok rá!!!”

Gere Tamás: Megvalósult pilóta álmok

21150 repült óra, 159 év tapasztalat, 15 pilóta

Ez a könyv sikeres és példaértékű pilótákról szól, akik mindent elárulnak arról, hogy miként érték el az álmaikat. Elmondják, honnan indultak, hogyan jutottak el a célig, milyen nehézségekkel küzdöttek meg és mi volt a legnagyobb veszélyhelyzet és tanulság az eddigi repüléseik során. A sikerhez vezető úton kívül mesélnek érdekes, kalandos történetekről és a legnagyobb, általános tévhitekről is. A legjobb tanácsokkal látnak el Téged annak érdekében, hogy Te is hozzájuk hasonló karriert tudj majd befutni.

Keszeli Ákos: Vágj bele Te is!

Megvalósító fiatal vállakozó üzenete

A szerző igazi példa lehet sok fiatal számára, mert bár az élet őt is rendre megpróbálta, mindig is határozott választ adott a kihívásokra. A könyvből kiderül, hogy Ákos milyen megpróbáltatásokkal szembesült gyermekként, aztán a Csendes-óceán 2011-es átvitorlázasa során, és szóba kerül az is, hogy hogyan lett euró milliomos vállalkozó. A szerző a könyvből folyó bevételt egy részével Légrádi Márk földkerülő útját kívánja támogatni, amely során a hajós adományokat gyűjt az “Egy ország egy gyermekért” program keretein belül műtétre váró magyarországi gyermekek kezelésére.

Denkler Miklós: A bennfentes befektetők kézikönyve

Amit a 21. század innovatív pénztermelő befektetéseiről tudnod kell

Aki egy picit is veszi a fáradságot és belenéz a befektetések üveggömbjébe, nagyon hamar rá fog akadni egy igazi gyöngyszemre: az éppen csak most indult technológiai rendszerváltást meglovagoló feltörekvő startupokra. Sorban nőnek ki pár év alatt a semmiből a milliárdos innovatív vállalatok, egy-egy kiváló ötletnek köszönhetően. Ha elolvasod a könyvet óhatatlanul is kedvet kapsz hozzá, hogy Te is feltörekvő cégekbe fektesd erőforrásaidat. Vigyázz, a magas hozam reményében magas kockázatot kell vállalni! Szerezd meg a „bennfentes” racionális információkat, melyekkel a kockázatot képes leszel kezelni, és igazi szenvedélyeddé válik a jövő technológiájának megszületését elősegíteni. A pénzcsináláson túl, elszédülsz attól az örömtől, hogy egy-egy befektetés által több millió embernek leszel képes hasznos szolgáltatást nyújtani.

Kiss-Orosz László: Vállalkozói adóügyek K.O-ból OK!

Avagy mit kell tudnod az adóellenőrzés előtt

Talán sokan nem tudják még, hogy a magyar adóhivatal informatikai rendszere a világ legjobbjai között van. Hatékonysága és felkészültsége vetekszik az Egyesült Államokbeli IRS-ével. Mi, magyarok, erre akár büszkék is lehetnénk, hiszen imádjuk, amikor elmondhatjuk magunkról, hogy valamiben a világ előtt járunk. A vállalkozói szféra azonban aligha fogadja kitörő lelkesedéssel ezt az információt. Nem csoda! Ugyanakkor ahelyett, hogy elátkoznánk a rendszert és valamennyi közreműködőjét, egy merőben más megközelítést ajánlok számodra, hiszen ezzel a körülménnyel nem igazán tudsz mit kezdeni, leszámítva, hogyha úgy döntesz, elhagyod a hazád a családoddal együtt. Ha azonban – hozzám hasonlóan – úgy érzed, hogy nem véletlenül születtél erre a 93 ezer km2-re, és igenis, itt akarsz boldogulni, akkor ezzel a könyvvel segítelek téged felkészülni arra, hogy esténként nyugodtan mehess haza a családodhoz, és gondtalanul hajthasd a fejed alvásra! Kiss-Orosz László (www.kiss-oroszlaszlo.hu) ajánlása: „Amikor Bencével kezdtem el dolgozni akkor a szerkesztést és a lektorálást vállalta el. DEEEE azt nem gondoltam volna, hogy ilyen legendás szolgáltatást fogok kapni. Azt éreztem az egész együttműködés alatt az elejétől a végig, hogy a könyvemmel úgy bánik, mintha a saját könyvét készítené elő a kiadásra. Azt éreztem, hogy ebbe a munkába és az együttműködésbe beleadta a szívét-lelkét. A szakmai szövegemet közérthetőbbé tette, továbbá minden egyéb a könyvben lévő szöveget megfogalmazott helyettem. Az elkészült könyv ütősre sikerült. Örökké hálás leszek ezért. Azt már eldöntöttem korábban is, hogy csak is Őrá bízom a következő könyvemmel kapcsolatos minden tevékenységet. Ö fogja a szerkesztési-lektorálási feladatokon túlmenően kiválasztani és felügyelni a tördelőt, a grafikust, a nyomdát…. mindent és mindenkit. Köszönöm. Kiss-Orosz László” „Vállalkozói adóügyek KO-ból Ok. Avagy mit kell tudnod az adóellenőrzés előtt” című könyv szerzője”

Dancs Attila: Az első számú befektetési célpont Te vagy!

Azonnal használható befektetőszerző-rendszer, lépésről-lépésre

Innovatív vállalkozásod van? Tőkebevonásban gondolkodsz? Te sem akarsz kimaradni a most zajló digitális korszakváltás nyertesei közül? Ebben a könyvben lépésről lépésre kerül bemutatásra, hogy hogyan gondolkodik és mi alapján dönt a befektető, mielőtt pénzét, idejét, kapcsolatait megosztja veled a közös világsiker érdekében. Az író, több mint tíz éves vállalkozói-befektetői tapasztalatát, olvasmányos formában osztja meg veled, hogy mire kell figyelned, hogyan készülj fel, és hogyan legyél eredményes a befektetői tárgyalásokon. Fontos üzenete a könyvnek, hogy a „befektetés nem egy esemény, hanem egy folyamat!” www.game-changer.hu

Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna és Pongor-Juhász Attila: A profitmaximalizáló vállalkozó

Avagy miért csak kevés vállalkozó csinál nagy profitot Magyarországon?

Pongor-Juhász Attila (www.pongorjuhaszattila.hu) ajánlása: „Hadd áruljam el ki az a személy, aki nélkül nem készült volna el a legutóbbi két könyvem a Profitmaximalizáló vállalkozó és a Boldog adófizető vállalkozó! Nos, Ő Pető Bence! Aki a háttérből biztosította a folyamatot, és lelkesen és határozottan vitt végig az üzleti szakkönyvírás minden lépésén, hogy a gondolataim olvasható könyvvé alakuljanak át. Bence segítségével sokkal gyorsabban és hatékonyabban készült el ez a két könyv, mint az előző 5!”

Veres Attila: Automatizált értékesítési modell

Avagy, hogyan építs vállalkozóként önjáró gépezetet, hogyan hozd ki vállalkozásodból a maximumot?

Meg fogsz döbbenni, ha elolvasod, elsajátítod, és persze megvalósítod a könyvben lévő technológiát! Vállalkozóként meg fogod érteni, hogy hogyan lehet a terméked/szolgáltatásod „piacvezető” a célpiacodon úgy, hogy a konkurenciád nem fogja érteni, hogy pontosan miből élsz, és mi a sikeresen működő vállalkozásod titka! Ki fog derülni számodra, hogy ezidáig miért nem volt egyensúlyban a munkád az árbevételeddel! Pontosan látni fogod, hogy a terméked, szolgáltatásod piacképes-e vagy sem, ha nem, milyen sikerkulcsokat alkalmazz ahhoz, hogy az mégis jövedelmező és népszerű legyen, ha igen, min változtass, hogy kihozd belőle a legtöbbet! A könyv lépésről-lépésre megmutatja neked, hogy hogyan építsd fel a terméked vagy szolgáltatásod, és vezesd be azokat a piacra úgy, hogy a vásárlóid azt érezzék, csakis a Te terméked/szolgáltatásod a megfelelő megoldás nekik a vágyukra, problémájukra, helyzetükre! Több év sikeres kutatás és tesztelés után olyan XXI. századi sikeres technikákat ismerhetsz meg, amelyeket így egyben, ilyen formában ezidáig még senki sem publikált. Látni fogod, hogy hogyan válik egy eddig ismeretlen emberből érdeklődő, érdeklődőből vásárló, majd vásárlóból hűséges partner, aki akkor is Tőled fog vásárolni, ha Te leszel a legdrágább a piacon. Legyen újra elég időd, masszív, kiszámítható bevételed, energiád, pénzed magadra, családodra és a vállalkozásod fejlesztésére! ÉPÍTSD MEG AZ ÖNJÁRÓ PÉNZTERMELŐ GÉPEZETEDET, ÉS HOZD KI A CÉGEDBŐL A MAXIMUMOT!

 


Pongor-Juhász Attila: Az álommegvalósító vállalkozó

Pongor-Juhász Attila célul tűzte ki, hogy a világ legsikeresebb üzleti könyveit és gondolatait elterjessze Magyarországon, s hogy az üzleti kultúra és vállalkozói személet fejlesztése által hozzájáruljon a hazai vállalkozások eredményesebb működtetéséhez.
A könyv a célkitűzés elméleti alapjairól szól, abban segít, hogy fel tudd térképezni, mely szokások akadályoznak téged abban, hogy meg tudj gazdagodni.
Többek között választ kaphatsz arra, hogy: – Hogyan tűzz ki olyan célt, amelyet égő vággyal akarsz megvalósítani? – Miért csak a vállalkozók kis %-a válik sikeressé világszerte? – Milyen technikáknak köszönhetően tudod üzleti célodat kialakítani? – Miért csak az emberek 3%-a képes kitűzött céljait elérni?

 

 


Andrade G. Anita: A storytelling tudománya

Mindannyiunknak vannak olyan területei az életében, amivel szükséges foglalkozni, ami mögött félelem húzódik. Ezeket mielőbb a felszínre kell hozni. A könyvből megismerheted Anita történetét és megtudhatod, hogyan adj el akármit akárkinek a történetmesélés erejével. A vevőszerzés titka a jó sztori. Ez a könyv nemcsak egy tucat sikersztori összefoglalását adja vissza, hanem pontos útmutatóval szolgál, hogyan írj meg egy ütésálló történetet. Minden benne van, amire valaha is szükséged lehet a márkaépítés alapjaitól elkezdve, a sztorivonal pontos leírásán keresztül a buktatókig.

 

 

 


Kokavecz Katalin: Autoimmun Sorsfordító Program

Ez az a könyv, ami abban fog segíteni neked, hogy megértsd, mi miért történik a szervezetedben, és lépésről lépésre végigvezet azon az 5 stratégiai pilléren, amely segítségével a valódi okok felderítésétől és megcélzásától kezdve, természetes módszerek mentén fogod tudni visszafordítani krónikus tüneteidet! A könyv 2 részre osztható. Az első rész az oknyomozásról szól, és segítségével el tudod magadat helyezni azon az ‘egészség-kirakós terepasztalon’, amelyen egy pontos iránytűt (a könyvemet) kezedben tartva máris könnyebben tudsz lavírozni az esetenként ingoványos talajon, és útmutatód segítségével ki fogsz tudni találni a bozontos ösvények útvesztőiből.A második rész azt az ötpilléres megoldásrendszert tartalmazza, amely a valódi okoktól kezdve, természetes módszerekkel ad egy kivitelezési-terv pontosságú útvonaltervet a kezedbe, hogy az állapotodat kiváltó eredendő okokat megcélozva VÁLTS!

 

 


Erdős Zsuzsa: Hogyan beszélgessek ismeretlenekkel?

 “A jó beszélgetés olyan, mint egy hullámvasút:
– izgalmas
– lendületes
– több csúcspontja is van
– tartalmaz néhány érdekes csavart, és
– még azelőtt véget ér, mielőtt ráunnánk.

Lichtenegger Erdős Zsuzsanna etikettszakértő, Magyarország első small talk könyvében a mindennapokban felmerülő társalgással kapcsolatos kérdésekre a gyakorlatban bevált, azonnal használható, elegáns megoldásokat mutat.

A könyv nem egyszeri olvasmány. Hasznos segítség a mindennapokban.


Farkas Viktória: Meleg reggeli minden napra

A hosszútávon eredményes vállalkozás alapja az egészséges, energikus vállalkozó. És mi az egészség, és az ideális energiaszint alapja? Bingo! Az egészséges táplálkozás!

Ehhez kapsz 25 finom és tápláló receptet ebben a könyvben, ami egy sorozat első tagjaként a nap legfontosabb étkezését, a reggelit mutatja be.  Ezekkel a teljesen új megközelítésű – az 5 elem konyhára épülő – reggelikkel olyan hajtóanyagot adsz magadnak, amivel délig teljes erőbedobással tudsz pörögni.

Ez nemcsak egy szakácskönyv, hanem elméleti összefoglalása a reggelinek mint étkezésnek a kínai orvoslás energetikai nézőpontjából. Olyan alapmű, ami segít megérteni tested működését.

 

 


Gere Tamás: GPS technika csúcsra járatva

A könyv, amely felfedi a műholdas helymeghatározásban lévő lehetőségeket, és megmutatja hogyan hozd ki a GPS technikából a maximumot!
A könnyen érthető megfogalmazással, de magas igénnyel íródott könyv a technika kialakulásán és működésén túl 13 fejezeten keresztül számos felhasználási területet tárgyal. Ilyen például a járműves méréstechnika, emberek és állatok viselkedésének mérése, nyomkövetés és egyéb, a jövő autótechnikáját is érintő fejlesztések.

Részletesen bemutatásra kerül a sebesség- és pozíciómérés pontossága, ezenkívül pedig számos okostelefonos alkalmazást ismerhetünk meg, melyeknek nagy hasznát vehetjük a közúti közlekedés során. Ha kütyümániás vagy és érdekel a GPS világa, akkor ebben a könyvben sok újdonságot megtudhatsz erről a tudományágról.

 


Jakab Gyöngyi: Az önbizalom Gy pontja

Az önbizalom G pontja, az életünk egyik legérzékenyebb pontja. Ezen áll vagy bukik, hogy mit merünk megtenni, és mit nem teszünk meg. A könyv a szerző saját életének feldolgozása, az önismereti útján. Így belekukkanthatsz egy másik ember életébe, ami – mint az élet – hol tövisekkel teli, máskor pedig ringatózás a szabadságban és az élet tenyerén.
De olyan fogódzókat is kapsz, amiket fölhasználhatsz a saját önismereti utad, a saját életed föltérképezéséhez. Magadra ismerhetsz, hogy Te melyik csoportba tartozol és mi a Te erősséged. Inspirálódhatsz egy igazi, hús-vér nő útkeresése révén, az élet nagy titkaiból és begyűjtheted azokat az életkészségeket, amiket az iskolákban nem tanítottak. Végül az életfeladat megtalálására is ott a bizonyíték, miért érdemes?

 

 


Jászberényi Ivett: Láss tisztán

A könyvet elsősorban azoknak az ügyvezetőknek ajánlom, akik már több éve vállalkoznak, de úgy érzik, hogy nem tudják a cégüket továbbfejleszteni, ugyanis nem értik a könyvelést, illetve az adózást. Ennek következtében érzésből hoznak döntéseket, és nem a számok alapján. Félnek az ellenőrzésektől, nem tudnak kommunikálni a könyvelőjükkel. Sejtik, hogy a pénzügyeik nincsenek rendben, vagy lehetne jobb is, de nem tudják, hogy mit csinálhatnának másként.

Az írás során igyekeztem közérthetően fogalmazni, ugyanis magam is azt látom, hogy a könyvelőkkel való kommunikációt gyakran a – túlontúl szakmai, laikusok számára szinte követhetetlen – szóhasználat nehezíti meg. Ezért aztán örömmel nyugtáztam, hogy a kézirat lezárását követően az első vizsgán átmentem, miután a 11 éves lányom, Patrícia megértette, aki azért olvasott bele a könyvbe, mert már most tervezi a saját vállalkozását :-), Youtube csatornája van, emellett sportol és színésznőnek készül.

 


Kecskés Róbert: Mindent tudsz a fegyvervásárlásról?

Ez a könyv kiegészítve a videós segédleteimmel a vásárláshoz adott tanácsaimon túl egy egyszerű ellenőrzési módszert is ad Neked, amely teljesen lefedi a használt-, vagy új golyós fegyver vásárlásának minden kritikus, a vevő, azaz a Te számodra kockázatot rejtő mozzanatát. De ha már eldöntötted, hogy szóba se jöhet számodra használt golyós fegyver vásárlása, csak az újban bízol, egyszer akkor is meg fogsz válni fegyveredtől, azaz szükséged lesz a benne található információkra.

 

 

 

 


Kiss Norbert Tamás: A garázskapu szakértő kulisszatitkai

Avagy hogyan kerüljük el a vásárlás buktatóit, és hogyan használjuk egyszerűen a garázskapunkat?

A könyv által rengeteg apró buktatótól kímélhetjük meg magunkat, ha a hasznos információkhoz időben hozzájutunk. A könyv legfőképpen azoknak kíván segítséget nyújtani, akik szívesebben utánajárnak a dolgoknak, semmint a szerencsére bíznák a döntéseiket.

 

 

 

 


Kőházi Csaba: Ingatlanos álmok

 

Hogyan válhatunk ingatlan tulajdonossá Magyarországon kezdeti tőke és hitel nélkül 3-5 év alatt!

Az Ingatlanos Álmok c. könyv segít neked, már az első pillanattól fogva abban, hogy ingatlanhoz juss.
Rengeteg könyv szól a befektetésekről, így az ingatlanbefektetésről is, de soha nem értettem, hogy HOGYAN és MIBŐL vették meg az ingatlant. Mindig csak arról lehetett olvasni és hallani, hogy megvettem az ingatlant és eladtam hatalmas nyereséggel és milyen boldog mindenki.

A könyvből választ kapsz arra, hogy HONNAN LESZ PÉNZED INGATLANRA és HOGYAN TUDOD MEGVENNI AZ ELSŐ INGATLANODAT, majd a többit is. 3-5 év alatt akár több ingatlanod is lesz, hitel nélkül. Ilyenkor jöhet bármilyen válság, nem igazán érint meg. (Minden válság hitelválság.)
Befektetővé fogsz válni, ha megfogadod a tanácsokat, amit a könyvben olvasol.
Indulj el az ingatlanbefektetés útján.

A pénzed tud 24 órán át dolgozni, Te nem.


Kondor Bence: TranszFAIRár

A transzferárazásra a legtöbben mindössze jogszabályban előírt kötelezettségként tekintenek, a társaságok egy része csak akkor kezd el ezzel a témával foglalkozni, amikor már ég a ház. Halogatják, amíg csak lehet, és úgy gondolják, hogy elég a minimálkövetelmények teljesítése, aztán hátha nem lesz baj. A szerzők úgy látják, hogy nagyon sokat fejlődött az ellenőrzési gyakorlat, egyre kiforrottabb a szabályozás és azt szeretnék, hogy az adózók foglalkozzanak időben a kérdéssel és ismerjék fel, hogy a transzferárazás szabályozása és ellenőrzése pozitív célt szolgál.

Amennyiben valaki elkezdi beleásni magát a témába és a jogszabályok bonyolult és nehezen átlátható útvesztőjében találja magát, vagy kezébe vesz sok-sok részszabályt tartalmazó elemzést, akkor valószínűleg nem fog előrébb jutni. A szerzők javasolják, hogy az olvasó lapozzon tovább a könyvben, szánjon rá 2–3 órát és közelebb fog jutni ahhoz, hogy ez a téma ne egy mumus legyen, hanem egy kezelhető, megoldható, átlátható és hasznos terület.

 


Erica Czako & Marco L. Czako: Kincsestérkép az álomalakodhoz

Szeretnél lefogyni és csinos ruhákat hordani, de hiába gyötröd magad napokig, hetekig, hónapokig, végül mégsem sikerül elérned azt a kinézetet és egészségi állapotot amire vágysz? Téged is gyakran kísért a gyötrő éhség, és úgy érzed cserben hagy a kitartásod és végül minden próbálkozásod kudarcba fullad? NE ADD FEL! Ha szeretnéd tudni, hogyan küzdj meg ezzel a már-már reménytelennek tűnő állandó fogyókúrás szenvedéssel, akkor ezt az e-könyvet muszáj megszerezned!

Azokkal a fogásokkal, amit ebben a könyvben megismersz, AZONNAL beindíthatod a fogyásodat és sokkal jobb állapotba hozhatod a közérzetedet és az egészségedet, ráadásul a kitartásodat próbára tevő állandó lemondások és koplalás nélkül; avagy, hogyan szerezz arcátlan előnyt a fogyásban táplálékkiegészítők segítségével.

 

 


Móréné Rácz Rita: Ültessünk fát

Ha Ön is szeretne tájékozódni a cégalapítással kapcsolatos kérdésekről. Esetleg már működik a vállalkozása, de úgy érzi mindenből lehet tanulni. Esetleg egy szórakoztató stílusú, de hasznos információkat tartalmazó könyvet keres. Vagy ismer valakit, akinek hasznos lehet a könyv.

 

 

 

 

 


Pekárdi Olivér: A szívélyes vendégszeretet ereje

…avagy profitmaximalizálási tippek nem csak vendéglátó VÁLLALKOZÓKNAK

Így érd el, hogy a vendégeid őszinte mosollyal ajánljanak Téged, lelkesen meséljenek a vállalkozásodról, és hogy életre szóló visszatérő vendégeket fejlessz…

… profitálj az eredményeidből mind anyagilag, mind érzelmileg!

 

 

 


Pető Judit: Álarc nélkül

5 évvel ezelőtt Márk volt az első autizmussal diagnosztizált gyermek, akivel találkoztam. Legalább is, akiről tudtam. Amikor elbúcsúztunk, odafutott, hozzám hajtotta a fejét. Abban a pillanatban tudtam, hogy ez a pecsét, amelyet a fejecskéje nyomott az oldalamhoz, elkötelezett engem az autizmusnak. Nem nyugszom addig, amíg valami többet nem tudok adni Márk életéhez, az övéhez és mindazokéhoz, akik ennek a rejtélyes állapotnak viselői.

 

 

 

 


Schindler Zsuzsanna: Esküvőszervezés 7 lépésben

Ebben a könyvben összesen hét lépést találhattok majd, amelyeket követve akár egyedül, akár barátokkal könnyedén megszervezhetitek álombéli esküvőtöket.

 

 

 

 

 


Szendrei Ádám: Gazdagodj boldogan! – 7 egyszerű lépés a pénzügyi szabadság felé

Ismerd ​meg azokat a tudományosan bizonyított módszereket, melyek segítenek megnövelni a bevételeidet, felgyorsítani a vagyonod növekedését, és végül elérni a teljes pénzügyi szabadságot!

Ez a könyv egy útmutató a sikeresebb és gazdagabb élethez:
Bemutatja a sikeres emberek gondolkodásmódját és módszereit
Segítségével megtöbbszörözheted a saját értéked, és több pénzt kérhetsz a munkádért.
Segít felismerni, és leküzdeni a gátakat, amelyek visszatartanak
Úgy érzed valamiért nem tudsz elég gyorsan előre lépni? Tudd meg, mi az, és hogyan változtass rajta!
Megtanít jól bánni a pénzzel, és okosan befektetni
Bárki számára érthető stratégiát mutat arra, hogy miként dolgozhat a pénzed helyetted.
Új erőt ad: segít értelmet és célt találnod az életben
Motivációs ereje az izgalmas kutatásokon alapszik: számos érdekes kutatást, történetet tartogat a számodra.

 


Pongor-Juhász Attila: Szív alapú marketing kisvállalkozóknak

Hogyan lesz több fizetőképes, visszatérő vásárlód? 160 oldalnyi hazai piacon is remekül működő, könnyen alkalmazható kivállalti marketing tudás.

  • Hogyan célozd be hajszál pontosan a célpiacod?
  • Hogyan légy jobb, mint a konkurenciád?
  • Hogyan szerezz több vevőt?
  • Hogyan tartsd meg és értékesíts újra vevőidnek?
  • Hogyan érd el, hogy ne csak vásároljanak tőled, de tovább is ajánljanak?

 


Várhegyi Tamás: Az első milliód az interneten

“Hogyan lettem bukott diákból 2 év alatt egy félmillió dollár értékű online vállalkozás vezetője és akkor még mindig csak 27 éves voltam. Az élet túl rövid ahhoz, hogy egy íróasztal mögött éld bezárva. Ismerd meg inkább az internet nyújtotta szabadságot és az automatikus jövedelemszerzés módjait.”

 

 

 

 


Pongor-Juhász Attila: Vevőszerző marketing kulisszatitkok vállalkozóknak

“Meg akarod tudni mik azok a vevőszerző marketing technikák, amiknek köszönhetően 6 év alatt 14-szeresére növeltük a vállalkozásunk eredményességét?”

 

 

 

 


Vlaszák Ádám: Mielőtt a szüleidre hallgatsz

2017. november 6-án leszek 20 éves, de már megszereztem a pilóta szakszolgálati engedélyem, saját céget és politikai pártot alapítottam, létrehoztam egy saját brandet (az iGlasst), és piacvezetővé váltam a saját termékemmel a hazai piacon. 2017-ben megalapítottam a második cégemet Angliában, és jelenleg azon dolgozom, hogy a termékeimet világszinten áruljam. Minden napomat szigorú időbeosztás jellemzi: hajnali 5-kor kelek, és késő este fekszem le; nem járok sem egyetemre, sem főiskolára, mégis minden nap elkötelezem magam legalább 2 óra tanulás mellett; rendszeresen sportolok, tudatosan és egészségesen élek. Na, de nem volt ez mindig így. A fordulat az életemben 2013-ban következett be, ennek okairól, miértjéről, módjáról és a motivációs tényezőimről a későbbiekben még írni fogok. Te is így éled az életed, ahogy én most? Nem? Akkor olvass tovább!
“Úgysem fog sikerülni, mert…!”. Az utóbbi mondatot elég sokszor halljuk, és rendszerint így fejezik be: “Túl fiatal vagy.” “Nincs hozzá tehetséged.” “Nem értesz hozzá.” “Magyarországon ilyet nem lehet.” “Ismerlek, és nincs akaraterőd.” “Az nem olyan egyszerű.”


Zatik Dóra: Minden csoda máshol kezdődik – Egy esemény, amely fontos felismerésekre ébresztett

Minden csoda máshol kezdődik című könyvem igaz történeten alapul. Motivációs céllal készült annak érdekében, hogy ráébresszem az embereket arra, hogy mennyire fontos, hogy elfogadják önmagukat. Mert mindig megérdemlik, hogy értékeljék és becsüljék önmagukat, hiszen egyediek és nagyon értékesek.

Kezdésként töltsd le az egyik ingyenes csekklistát, amellyel megalapozhatod a hitelességedet, és növelheted a vevőid számát!

MEG AKAROM ÍRNI A KÖNYVEM...
Tudni szeretném, hogyan jutok el az üres .doc fájltól az álmom megvalósításáig
 
FOLYAMATOS PASSZÍV JÖVEDELEMRE VÁGYOM...
Tudni szeretném, hogyan adjam el az első 1000 példányt a megjelenő könyvemből
TÖBB ÜGYFELET AKAROK A VÁLLALKOZÁSOMNAK...
Tudni akarom, hogyan maximalizáljam a vevőim számát, és váljak szakértővé az iparágamban

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled