Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

Ne csak tudást adj, hanem élményt is nyújts!

Szeretettel üdvözöllek!

Ha ott akarsz maradni a vevőid fejében, akkor legendás élményt kell nyújtanod. Ez garantálja, hogy hónapok, évek múltán is emlékezzen arra, hogy nálad vásárolt.

Ma az emberek nem pusztán megismerni akarnak, nem csak tanulni szeretnének, vagy hasznos értéket kapni tőled, hanem leginkább jól érezni magukat, miközben igénybe veszik és használják a termékedet / szolgáltatásodat.

Szerinted miért van a Stand-up-osoknak óriási keletjük? Mert az emberek szórakozni akarnak, miközben tanulnak vagy értéket kapnak. Neked tehát olyan szolgáltatást kell nyújtanod, ami maximálisan kiszolgálja ezeket az igényeket.

Bizony, ideje felkészülnöd, hogyha információkat szolgáltatsz a közönségednek, a tudásodat az internet segítségével mindenki pillanatokon belül megismerheti majd. Régebben egy koncertre a rajongók azért mentek, hogy végre meghallgathassák a kedvenc együttesük számait, ma már a Youtube segítségével minden nap tucatszor meg tudják ezt tenni; ezért egy pop- vagy rockkoncert során szintén az élménynyújtás kerül fókuszba.

Javaslom, hogy gondolkodj el azon, hogy Te ezt az „élmény” faktort hogyan tudod adaptálni; hiszen ne feledd, a vevők akkor lesznek igazán elégedettek hosszú távon, hogyha nem csak azt kapják, amiért fizetnek, hanem még többet annál!

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled