Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

Mit használj érdeklődőszerzésre?

Szeretettel üdvözöllek!

A vállalkozásod legnagyobb értéke az érdeklődőidet és a vevőidet tartalmazó címlistád. Ahhoz, hogy felkerüljenek rá az emberek, olyan hasznos értéket kell nyújtanod, amiért szívesen megadják a legfontosabb adataikat.

Ezen a szinten a hasznos érték nyújtásának a klasszikus módszere az ebook megírása.

  1. Elsősorban azért, mert valamilyen problémára ad megoldást, és a vélelmezett értéke akár 1-2 ezer forintra is tehető.
  2. A “feliratkoztatás érv” mellett szóba jöhet a vevőedukáció Ahhoz, hogy eljuttasd a jelenlegi ebook-letöltőt a vevői szintre, problématudatot szükséges ébresztened benne, amit tehetsz úgy is, hogy a legégetőbb kihívására tüneti kezelést nyújtasz, de kommunikálod, hogy hosszútávon ezzel nem oldotta meg a bajt.
  3. Emellett pedig szintén érv, hogy az ebook-nak van egyfajta íve, felépítettsége, amit aztán később további anyagokban, például a könyvedben tudsz majd alkalmazni.

 

Szakértőként legyen ebook-od, hogy folyamatosan tudj újabb érdeklődőket bevonzani.

Szép vasárnapot kívánok, innen folytatjuk! 🙂

 

Ha szeretnéd megírni az érdeklődők szerzése céljából az ebook-odat, de szükséged van segítségre, akkor bátran jelentkezz a Bizalomépítő Mesterkurzusra; amiről minden további információ megtalálható itt: http://petobence.hu/bizalomepito/

 

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled