Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

[MINITRÉNING 1.] Hogyan írd meg gyorsan és hatékonyan a könyvedet?

Szeretettel üdvözöllek!

Nagyon gyakran teszik fel nekem ezt a kérdést, de azt javaslom, hogy először döntsd el, és csak utána kezdj el gondolkodni a hogyanon.

Hogyha eldöntötted, akkor célszerű rögzítened, hogy valószínűleg nem egy Harry Potter-hez hasonlító regényt akarsz írni, hanem egy – a márkaépítésedet elősegítő – szakértői könyvet.

Ehhez azonban nem szükséges, hogy író vagy irodalmár légy. Nem szükséges az elsőtől az utolsó betűig neked írnod le mindent. Döntsd el, hogy a könyvkiadás vállalkozója leszel, aki az erőforrásokat (tudás, anyagi források) biztosítja!

És hogy mit válassz, hogyha nem szeretsz írni? Használj hangrögzítőt, kérj meg valakit, hogy interjúzzon le, vagy vedd fel az előadásaidat! Ráadásul az egész könyved állhat interjúkból, ahogy Gere Tomi csinálta az első bestseller könyvénél.

**

Amennyiben még többet szeretnél meg tudni arról, hogy hogyan írd meg gyorsan és hatékonyan a saját könyvedet, akkor jelentkezz az oldal alján található linken a január 17-i Bestseller Könyvíró Konferenciára. A várakozásoknál gyorsabban fogynak a helyek, úgyhogy biztosítsd a helyedet még ma!

Köszönöm a figyelmedet!

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled