Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

[MINITRÉNING 2.] Hogyan tudod nagy példányszámban és profittartalommal értékesíteni a könyvedet?

Szeretettel üdvözöllek!

Amikor elkészül a könyved, szépen dizájnolva, helyesírási hibák nélkül, tökéletes tartalommal kijön a nyomdából és ott van a kezedben: ekkor még csak a teljes siker 10%-án vagy túl. Valójában a siker 90%-ban azon múlik, hogy a könyved eljut-e azoknak az embereknek a kezébe, illetve a polcára akik valójában a Te célközönséged.

Két út közül válassz: jó könyvet, vagy jól fogyó könyvet akarsz írni? Ha az utóbbit akkor két stratégiára lesz szükséged már az elején: a tartalomgyártás mellett fókuszálnod szükséges a marketingre is.

Tervezd meg a könyv megjelenésének napját, hiszen ez egy olyan lélektani pillanat, ami sose tér vissza. Ha itt lendületben van a marketinged, akkor nagyon sokaknál át tudod törni az ingerküszöböt, és valódi bestsellerré válik a könyved.

Még egy tipp: amikor elkezded a könyved értékesítését, ne csupán azt árusítsd, hanem állíts össze egy olyan csomagot is, amely által lehetővé válik, hogy akár még nagyobb bevételt realizálj a kampányod során.

***

Amennyiben még többet szeretnél meg tudni arról, hogy hogyan értékesítsd nagy példányszámban, nagy profittartalommal a könyvedet, akkor jelentkezz az oldal alján található linken a január 17-i Bestseller Könyvíró Konferenciára. A várakozásoknál gyorsabban fogynak a helyek, úgyhogy biztosítsd a helyedet még ma!

További információkért kattints a petobence.hu/bkk oldalra

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled