Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

Miért könnyebb értékesíteni a még el sem készült terméket?

Szeretettel üdvözöllek!

Ez az első olyan őszi blogvideó, amelyben megosztom veled a nyár tapasztalatait. Remélem, hogy neked pihentető volt ez az időszak, nekem – igazság szerint – évek óta ezek a legpörgősebb hónapok.

Ezért most kiválasztottam azt a (legfontosabb) felismerést, amiből azt gondolom, hogy Te is tudsz majd tanulni…

Még a június során elindítottam a Bizalomépítő Mesterkurzust, és bár nem is gondoltam volna, mégis ezzel csináltam a legsikeresebb promóciót. Messze a legkisebb energiát fektettem ebbe a „próbálkozásba”, mégis a későbbi kampányok csupán töredékét hozták ennek.

Sokat gondolkodtam, hogy ennek vajon mi volt a háttere… És persze, lehet az ok a jó időzítés vagy a frissesség – értem ezalatt, hogy egy megismételt kampányra már nincs akkora érdeklődés, stb.

Azonban amikor először csináltam, bizony még semmilyen termék / szolgáltatás nem állt a rendelkezésemre. A Bizalomépítő Mesterkurzus csak egy álom volt csupán, aminek a vízióját tudtam akkor még csak kommunikálni. Ennek köszönhetően nem vesztem el a részletekben. Nem a termékről vagy a szolgáltatásról beszéltem, hanem arról, hogy „milyen változásnak lehetsz részese, hogyha végigcsinálod ezt a 30 napot…”

És ez bizony itt és most neked is lehetséges! Te is meg tudod csinálni, hogy (1) felméred az igényeket, (2) kommunikálod a víziót, (3) létrehozol egy ajánlatot… és hogyha sikerrel jársz, akkor muszáj lesz megcsinálnod hozzá a terméket is. Akkor azonban már nem lesz szükséged akaraterőre, az ugyanis alapértelmezetté válik…

Arra biztatlak, hogyha ki akarod hozni a legtöbbet az idei évedből, akkor kezdj hozzá a recept megvalósításához még a jövő héten!

Várom a beszámolót a tapasztalataidról!

Szép vasárnapot kívánok, innen folytatjuk! 🙂

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled