fbpx

Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

Hogyan lehetsz hatással az emberekre?

Sokunknak nagyon dicséretes vágya, hogy az élete megfelelő példa legyen a körülötte élő emberek, vagy akár százak és ezrek számára. Azt azonban jóval kevesebben tudják, hogyan is csináljanak ebből az általánosan megfogalmazható szándékból határozott, konkrét célt.

Pedig talán nem is olyan nehéz ez a kihívás, mint amilyennek elsőre látszik.

  1. Gondolkodj el azon, hogy van-e olyan ember az életedben, aki jelentős (pozitív) hatással volt a Te életedre? Ki ő? A szüleid, valamelyik rokonod, barátaid közül valaki, vagy a mentorod?
  2. Mi az, amiért mintaként szolgál számodra? Mivel volt valójában hatással rád? Mit tanultál tőle?

 

Alighanem gyorsan el fogsz jutni a válaszra: valójában a gondolkodásmódodat segítette alakítani. Megtanított valamit másképpen látni, mint ahogyan eddig tetted.

Akkor hát itt a recept!

Neked is arra van „csupán” szükséged, hogyha igazán befolyásos ember akarsz lenni, hogy segíts nekik megtanulni gondolkodni egy adott kérdéskörrel kapcsolatban. Ne feledd, a sikernek mindig sokkal nagyobb része (kb. 80%) az, hogy helyesen állunk hozzá az adott helyzethez, mint az, hogy valójában milyen technikával, trükkel próbáljuk az adott dolgot megvalósítani.

 

Kívánok jó pihenést, és feltöltődést a hosszú hétvégére!

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled