fbpx

Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

Gondolkodj és gazdagodj!: Neked mi a “Titok”?

Szeretettel üdvözöllek!

A múlt hét során a Reggeli Frissítő sorozatban belevágtunk az önfejlesztői iparág hátterének megismerésébe. Rögzítettük, hogy éppen 110 évvel ezelőtt egy fiatal újságíró, az akkor 25 esztendős Napoleon Hill nekiindult, hogy megismerje, hogy mi is a sikeres és gazdag emberek titka.

A keddi epizódban szó volt a döntőképességről, szerdán pedig a mastermind-ról, illetve arról, hogy legyen neked is egy közösséged, egy csapatod, ahová tartozol…

A mai blogvideóban a könyv legrejtélyesebb eleméről beszélek: a Gondolkodj és gazdagodj! titkáról. Napoleon Hill már az előszóban is említi, hogy szerepel a könyvben egy Titok, amit hogyha felfedezel, állj meg egy pillanatra, tedd le a könyvet, és ünnepeld meg a felismerést.

A titkot mindenkinek magának kell megtalálnia, és mivel nagyon sok megfejtés létezik, a következő héten azon megyünk végig, hogy mik is lehetnek azok.

Ha már olvastad, akkor írd meg nekem, hogy számodra mi a legnagyobb titok a könyvből!

Szép vasárnapot kívánok, innen folytatjuk! 🙂

 

A további Reggeli Frissítő videókért iratkozz fel a Youtube-csatornámra, és akkor minden hétköznap 6:15-kor egy 3-5 perces inspiráló tanítással indíthatod a napot!

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled