fbpx

Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

Elmejáték: Te mivel foglalkoztál 10 évvel ezelőtt?

Szeretettel üdvözöllek!

2017 szeptemberében Londonban jártam egy vállalkozói konferencián, ahol az előadó megkérdezte a program elején: „Mivel foglalkoztál 10 évvel ezelőtt?”

Ezúttal én invitállak egy rövid elmejátékra… Te mivel foglalkoztál 10 évvel ezelőtt…? Lehetséges, hogy egyáltalán nem azzal, mint amivel most. Jól gondolom?

Egy évtizeddel ezelőtt még én is teljesen más utat terveztem magamnak. A jogi egyetemen tanultam, és azt gondoltam, hogy a tanulmányok elvégzése után majd jogászként fogok dolgozni. Később azonban megváltozott a terv, és a diplomaszerzés után otthagytam a jogi pályát, hogy vállalkozóvá válhassak.

De állj meg egy pillanatra… hogyha 10 évvel ezelőtt tudtad volna, hogy mivel szeretnél oly lelkesen foglalkozni ma, nem gondolod, hogy sokkal előrébb járnál a szakmádban vagy az iparágadban?

Szóval MOST van itt az ideje, hogy előretekints, és végiggondold, hogy „Hova juthatsz el 10 év múlva?”

Nos, garantálom neked, hogyha eldöntöd, hogy egy általad választott szakmában (amit szenvedélyesen szeretsz…) szakértővé válsz, és ezt aztán lépésről-lépésre következetesen meg is valósítod, akkor a legmerészebb álmaidat is felülmúlja az a bőség és teljesség, ami 10 év múlva körülveszi majd az életedet.

Kívánom, hogy így legyen!

Rám számíthatsz, én itt leszek!

Folytatjuk!

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled