Hogyan add el szakértői könyvedből az első 1000 példányt?

bemutatja…

BESTSELLER 1000


6 hetes oktatási program
(élethosszig tartó hozzáféréssel és bónuszokkal)

A legteljesebb és legrendszerezettebb magyar könyvmarketing program

A következő 6 hét során megmutatom, hogyan építsd fel lépésről lépésre azt a rendszert, amely biztosítja, hogy bestseller szerzővé válj.

Érezted már Te is, hogy sokkal jobb a terméked, mint a konkurenciádnak, mégis nála csörög a kassza, hozzád pedig alig jönnek vevők?

Tudod, miért nem elégedettek a vállalkozók a könyvük értékesítési eredményeivel? Azért, mert a kiváló tartalomtól várják a sikert, és nem tervezik meg a könyvmarketinget.

Ha nem akarsz ebbe a hibába esni, akkor CSATLAKOZZ a Bestseller 1000 oktatási programhoz, amelyben 6 hét alatt megtanítom, mi kell ahhoz, hogy a szakértői könyved legalább 4-6 millió forintos bevételt termeljen számodra.

Ebből a programból kiderül:

 

Eléggé eladható-e a téma, amelyről írni szeretnél?

 

Hogyan néz ki a teljes könyvmarketing folyamat? Melyek azok a lépések, amelyeket automatizálni tudsz?

 

Érdemes-e kiadni a könyvet nyomtatva, vagy inkább válaszd az elektronikus változatot?

 

Mit szükséges csinálnod a könyvírási folyamat előtt, közben és után, hogy a könyved több, mint 1000 olvasóhoz eljusson?

 

Hogyan add ki a könyvedet minimális kezdőtőkével, azaz finanszíroztasd elő a költségeket a vevőiddel?

 

Mik azok a tippek, amelyek a korábbi bestseller szerzőimnél is beváltak? Hogyan tudod megspórolni a felesleges kiadásokat?

Hogy épül fel az online program?

1. modul: Bevezetés

A bevezető modulban lerakjuk az alapokat. Rendkívül fontos, hogy tudd, mi az az általános hiba, amit szinte minden könyvszerző elkövet, és amin rengeteget veszít.

Ha az első perctől komolyan veszed a könyvmarketinget, akkor nem csak hatalmas eredményeket érhetsz el, hanem sokat fogsz spórolni is.

Ezért ebben a részben bevezetlek a könyvmarketing nagy összefüggéseibe, megmutatom, hogy milyen feltételeknek szükséges megfelelned, hogy örömmel vásároljon tőled a vevőd.

És szó lesz az amerikai mentorom Brendon Burchard O-V-O szekvenciájáról, ami a legfontosabb hatástöbbszöröző marketingeszköz, amellyel eddig találkoztam.

2. modul: Tervezés

„Minden tervezéssel töltött 1 perc, a végrehajtás során 10 percet takarít meg neked” – mondja Brian Tracy.

Ezen a héten bemutatom a szakértői marketing alapjait, és szó lesz arról, hogyan tedd a könyvet a termékpiramisod részévé.

Mielőtt az első szót leírod, szükséges meghatároznod, hogy mit is vársz a könyvtől, hiszen már a tartalom tagolása is nagyban függ attól, hogy mi a konkrét célod.

Segítek meghatározni a célközönségedet, és számos tippet kapsz, hogyan mérd fel az érdeklődőid igényét.

3. modul: A „bestseller” stratégiák

A harmadik héten felgyűrjük az ingujjat, és végigvesszük az összes stratégiát, amely ahhoz kell, hogy a könyvedből bestseller legyen.

Az erről szóló 3+1 videóban számos tippet és technikát kapsz, hogyan ültesd át mindezt a gyakorlatba, így tényleg csak idő kérdése lesz, hogy 1000 példányban értékesítő könyvszerző legyen belőled is.

Ráadásul ezek az információk nem csak a könyved eladásánál, hanem bármilyen termék értékesítése során hasznosíthatóak.

4. modul: Könyvmarketing a gyakorlatban

A program második felében megkapod azt a pontos tervrajzot, amely alapján tudni fogod, hogy melyik lépést mikorra érdemes időzítened.

Külön videóban fogom bemutatni, hogy mit csinálj a branded indításakor, a kiadást megelőzően, a könyvírási szakasz közben, a megjelenéssel egy időben, valamint azt követően.

5. modul: Minták jól működő könyvkampányokra

Fontos, hogy ne csak elméletben lásd, hogyan érdemes egy könyvbevezetési kampányt felépíteni, hanem láss be a kulisszák mögé is. Ezért ezen a héten sikeres kampányok folyamatait mutatom be.

Ebben segítségemre lesznek azok a szerzők, valamint szakértők, akik belülről átélték minden pillanatát ezeknek; azt ígérem, hogy meg fogjuk osztani, hogy mit miért csináltak; mi az, ami jól működött, és mi az, amit nem érdemes kipróbálnod.

6. modul: Inspiráció az induláshoz

Az utolsó héten rendszerezni fogjuk az előző 5 hét során megszerzett tudást, és egy olyan akciótervbe ültetjük, amely biztosítja, hogy konkrét eredményeket fogsz realizálni a legközelebbi könyvbevezetési kampány során.

Emellett pedig olyan lendületet adok neked, hogy szemernyi kétséged sem lesz, hogy a tiéd lesz a szakmád legkeresettebb könyve.

Bónuszok a Bestseller 1000 tréninghez

Brendon Burchard 14 pontból álló titkos „hogyan adj el bármit?” formulája, amit személyesen tanultam meg tőle Sundance-ben 2019 szeptemberében. (felbecsülhetetlen értékű)

1 éves hozzáférést kapsz Bence belső körének online közösségéhez

Ebben a csoportban minden hétköznap 6:15-kor napi tanításban lesz részed. 

Itt tehetsz fel bármilyen (téged érdeklő) kérdést, és léphetsz kapcsolatba más véleményvezérekkel az egész évben…

Rólam mondták, akikkel már dolgoztam…

Bencének a kis ujjában van ez a szakma, a szívében az igazi mentor, akinek a jól irányzott, tűpontos kérdéseit megválaszolva, hatalmas fölismerések jöttek, s olyan lelkesedéssel írtam tovább, hogy közben a hegyeket is arrébb biccentettem. Életem egyik leggyümölcsözőbb vállalkozása volt vele együtt dolgozni. Hálás vagyok neked Bence, nem csak a könyv(ünk) megszületéséért, hanem az emberségedért is örökké! Irigylem azokat az embereket, akik együtt dolgozhatnak Veled!

Jakab Gyöngyi, Nőismereti tréner, Az Önbizalom G(y) pontja c. könyv írója

Nagyon hálásak vagyunk, hogy segítettél nekünk megvalósítani ezt a csodát. Teremtettünk valamit, ami eddig nem volt, de most már van. Valamit, amivel emberek millióit fogjuk elérni szerte világon. Igazi csoda ez. Megértelek, hogy szeretsz ezzel foglalkozni, és ez meglátszik a munkádon is. Nagyon szépen köszönjük a fáradozásaidat és a rengeteg segítséget. A továbbiakban is számítunk a munkádra és reményeink szerint egy hosszútávú gyümölcsöző együttműködésnek nézünk elébe.

Marco L. Czako, Director General / CEO, Erica Media S.L.,
A Kincsestérkép az álomalakodhoz c. könyv társszerzője

Ha egy szóval kellene jellemeznem a Bencével való közös munkát, az biztosan a felemelő lenne. Amellett, hogy Bence professzionálisan levezényelte a könyvem elkészülésének minden mozzanatát, egy végtelenül odaadó, a munkáját szenvedélyesen szerető és élvező, lelkiismeretes, alapos, és megbízható Embert ismerhettem meg a személyében. Mivel első könyvemen dolgoztunk együtt, ezelőtt semmit sem tudtam a könyvírás és kiadás folyamatáról. Bence mindenben segített, tartotta a kitűzött határidőket, és legalább annyira örült a könyvemnek, mikor kézbe foghatta, mint amennyire én.

Lux Boros Kata, a “Gyógyulás az endometriózis-ból” c. könyv írója, luxboroskata.hu

„Amikor Bencével kezdtem el dolgozni, akkor a szerkesztést és a lektorálást vállalta el. DEEEE azt nem gondoltam volna, hogy ilyen legendás szolgáltatást fogok kapni. Azt éreztem az egész együttműködés alatt, hogy a könyvemmel úgy bánik, mintha a saját könyvét készítené elő kiadásra. Azt éreztem, hogy ebbe a munkába és az együttműködésbe beleadta a szívét-lelkét. A szakmai szövegemet közérthetőbbé tette, továbbá minden egyéb a könyvben lévő szöveget megfogalmazott helyettem.”

Kiss-Orosz László, Vállalkozói adóügyek K.O.-ból OK! c. könyv szerzője

Pető Bence vagyok, könyvmarketing szakértő, a Benned is van egy könyv! c. bestseller könyv szerzője.

2015-ben, miután az első könyvben közreműködtem, azt a célt tűztem ki magam elé, hogy 1000 szakértői könyv megszületésében akarok segítséget nyújtani értékteremtő kisvállalkozóknak, és a személyes brandjük építését célul tűző szakértőknek.

Hamarosan rájöttem azonban, hogy a könyvek értékesítése a szakértők számára jóval nagyobb kihívást jelent, mint a megírása. Ezért az elmúlt években észak-amerikai marketingszakértők tucatjainak könyvét és oktatási programját dolgoztam fel, és teszteltem le, hogy összeállítsam azt a teljes körű rendszert, ami Magyarországon vállalkozók százainak segít majd abban, hogy ne csak szakértői, hanem bestseller könyvük is legyen.

Küldetésemnek tartom, hogy személyes példámon keresztül inspiráljam a fiatalokat, valamint a kezdő vállalkozókat.

Mennyit érne meg neked, hogyha kapnál a kezedbe egy olyan lépésről lépésre tudástárat, amelynek az alkalmazásával akár 500-zal vagy 1000-rel több könyvet is tudsz értékesíteni, mint amennyit saját erőből képes lennél?

Megérné, hogy 50 könyv árát befektesd? Vagy legalább 20-ét?

Igen, a Bestseller 1000 kurzus értéke
legalább
100.000 forint.

 

Most azonban 50%-os kedvezménnyel szeretném felajánlani a számodra.

Gondolj bele, ez az összeg garanciát jelent számodra is, hogy komolyan dolgozz azon a következő 6 hétben, hogy összeálljon a bestseller stratégiád a programnak köszönhetően

A Bestseller 1000 kurzus ára 49.990 Ft + ÁFA

100%-os pénz-visszafizetési garancia 14 napig

Azért, hogy még könnyebb legyen döntened, felajánlom, hogy az online program első 2 hetében – ha nem vagy elégedett a program minőségével – bármikor érvényesítheted a pénz-visszafizetési garanciát.

Gyakran ismételt kérdések

Mikor kezdődik a program?

Miután kitöltötted az űrlapot, és bankkártyával kifizetted a programot, hamarosan megkapod a hozzáférést ahhoz az oldalhoz, amelyen a következő hetekben érkezni fognak a tananyagok. A bónuszokat emailben is megkapod. 

Még nem írtam könyvet. Érdemes csatlakoznom?

A program a könyvmarketingről szól, amely nem a könyv megjelenése után kezdődik, hanem még jóval az írás előtt. Ha gondolkodsz azon, hogy a közeljövőben könyvet jelentess meg, akkor mindenképpen ne maradj le erről a programról.

Még nem tudom, hogy akarok-e könyvet írni. Nekem is való?

Nagyon sokan éppen az információhiány miatt halogatják a döntést, hogy megírják a saját könyvüket. Ebben a programban szó lesz arról, hogy milyen feltételek mellett célszerű belekezdeni, és mikről szükséges döntést hoznod még az első mondat leírása előtt.

Megvettem „A tökéletes könyvmarketing” c. könyvet. Ez a program miben tud többet?

A könyvbe apait-anyait beletettem, de a tapasztalatom az, hogy egy személyes részvételen alapuló online kurzus sokkal hatékonyabb, ha nem csak tudásra vágysz, hanem alkalmazni is szeretnéd.

Arról nem is beszélve, hogy a videókon, kiegészítő segédanyagokon kívül számos hasonló cipőben járó vállalkozóval, illetve már bestseller szerzővel is találkozhatsz, akik a legfrissebb tapasztalataikat szívesen osztják majd meg veled is.