Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

Bencéről

A jogi diplomám és így a doktori címem megszerzése után fél évvel éppen elégedetten hátradőltem, amikor hirtelen szembesültem a kérdéssel, hogy mit is akarok az élettől valójában. Nem túl nagy meggyőződéssel próbáltam visszatuszkolni a szellemet a palackba, mert a harmonikus családon és a nyugodt életen kívül semmi nem jutott az eszembe.

Másfél éven keresztül eredménytelenül kerestem a választ, amikor felismertem, hogy amiben a legjobb vagyok, az a vállalkozók és a tanácsadók számára óriási információval bír, hiszen a legalapvetőbb szakértőibrand-építő eszköz elkészítésének tudását jelenti.

 

 

 

Ez ösztönözte, hogy kitűzzem a célom:

1000 vállalkozó üzleti szakkönyvéhez akarok tudásommal hozzájárulni!

Bence 2013-ban végzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogász szakán.Elemzőként vállalt munkát az egyetemi évek alatt, majd két éven keresztül jogi referensként dolgozott a parlamentben. Szűk másfél évvel a diplomája megszerzése után, hátat fordított a jogi pályának, miután rájött, hogy a korábbi választása egy racionális döntés volt, és nem a szíve hangját követte.

2014 februárjában ismerte meg Pongor-Juhász Attilát és tanítását, akitől azóta napi szinten, személyesen tanul. Ugyanebben az évben alkalmazottból vállalkozóvá vált, és egy év kitartó keresés után rátalált a szenvedélyére, ami az üzleti könyvek kiadásában való közreműködést jelenti.

„Ne járj előttem, nem szívesen követlek!
Ne kullogj mögöttem, nem szívesen vezetlek!
Hanem járj mellettem, és barátomként szeretlek!”
(indián bölcsesség)

Rólam mondták, akikkel már együtt dolgoztam

„Hadd áruljam el ki az a személy, aki nélkül nem készült volna el a legutóbbi két könyvem, a Profitmaximalizáló vállalkozó és a Boldog adófizető vállalkozó! Nos, ő Pető Bence, aki a háttérből biztosította a folyamatot, és lelkesen és határozottan vitt végig az üzleti szakkönyvírás minden lépésén, hogy a gondolataim olvasható könyvvé alakuljanak át.”
Pongor-Juhász Attila
üzleti tréner, a vállalkozók mentora
pongorjuhaszattila.hu
„Egyszer csak szembejött Bence tanfolyama, ahol mutatott egy módszertant, amivel végig követhető volt számomra, hogy fog megszületni ez a könyv. És bevillant, erre a mai napig emlékszem, hogy ez akár három hét alatt is összejöhet. És ez nekem egy olyannyira fejbevágásszerű élmény, hogy „három hét?” Én eddig ilyen 3-6 hónapokban gondolkodtam. Vagy még többen. De fogtam és leültem. És a módszertannal tényleg összejött, mondjuk a 80%-a három hét alatt. Utána finomhangolás, és elgördült az az akadály, hogy „ez egy valami hihetetlen nagy dolog”, onnantól már gyakorlatilag megírta önmagát.”
Várhegyi Tamás
online vállalkozó és előadó
az Onlinesikertitkok.hu alapítója
„Nagyon hálásak vagyunk, hogy segítettél nekünk megvalósítani ezt a csodát. Teremtettünk valamit, ami eddig nem volt, de most már van. Valamit, amivel emberek millióit fogjuk elérni szerte világon. Igazi csoda ez. Megértelek, hogy szeretsz ezzel foglalkozni, és ez meglátszik a munkádon is. Nagyon szépen köszönjük a fáradozásaidat és a rengeteg segítséget. A továbbiakban is számítunk a munkádra és reményeink szerint egy hosszútávú gyümölcsöző együttműködésnek nézünk elébe.”
Marco L. Czako
Director General / CEO, Erica Media S.L.
A Kincsestérkép az álomalakodhoz c. könyv társszerzője
„Ha egy szóval kellene jellemeznem a Bencével való közös munkát, az biztosan a felemelő lenne. Amellett, hogy Bence professzionálisan levezényelte a könyvem elkészülésének minden mozzanatát, egy végtelenül odaadó, a munkáját szenvedélyesen szerető és élvező, lelkiismeretes, alapos, és megbízható Embert ismerhettem meg a személyében. Mivel első könyvemen dolgoztunk együtt, ezelőtt semmit sem tudtam a könyvírás és kiadás folyamatáról. Bence mindenben segített, tartotta a kitűzött határidőket, és legalább annyira örült a könyvemnek, mikor kézbe foghatta, mint amennyire én.”
Lux Boros Kata
a "Gyógyulás az endometriózisból" c. könyv írója
luxboroskata.hu
„Lehet egyedül is próbálkozni, akár évekig is, hogy majd lesz időm, akkor megírom. VAGY: jön Bence és 3 hónap alatt kiszedi belőled a könyvet strukturáltan, lépésről-lépésre. Kedves őrmesterként, tudásátadás mellett, de keményen úton tartva garantált vele az eredmény. És az élmény, hogy kezedben van a te saját könyved: több mint felemelő!”
Dancs Attila Az első számú befektetési célpont TE vagy! c. könyv szerzője
„Amikor Bencével kezdtem el dolgozni, akkor a szerkesztést és a lektorálást vállalta el. DEEEE azt nem gondoltam volna, hogy ilyen legendás szolgáltatást fogok kapni. Azt éreztem az egész együttműködés alatt, hogy a könyvemmel úgy bánik, mintha a saját könyvét készítené elő kiadásra. Azt éreztem, hogy ebbe a munkába és az együttműködésbe beleadta a szívét-lelkét. A szakmai szövegemet közérthetőbbé tette, továbbá minden egyéb a könyvben lévő szöveget megfogalmazott helyettem.”
Kiss-Orosz László Vállalkozói adóügyek K.O.-ból OK! c. könyv szerzője

Kezdésként töltsd le az egyik ingyenes csekklistát, amellyel megalapozhatod a hitelességedet, és növelheted a vevőid számát!

MEG AKAROM ÍRNI A KÖNYVEM...
Tudni szeretném, hogyan jutok el az üres .doc fájltól az álmom megvalósításáig
 
FOLYAMATOS PASSZÍV JÖVEDELEMRE VÁGYOM...
Tudni szeretném, hogyan adjam el az első 1000 példányt a megjelenő könyvemből
TÖBB ÜGYFELET AKAROK A VÁLLALKOZÁSOMNAK...
Tudni akarom, hogyan maximalizáljam a vevőim számát, és váljak szakértővé az iparágamban

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled