Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

Bencéről

Pető Bence könymarketing szakértő

2019 augusztus 11-én életemben először készítettem 1 évnél hosszabb tervet. Igazán hosszútávra, 10 negyedévre terveztem előre – mind a magánéletemben, az egészségem területén, a spirituális, valamint a szakmai életemben.

Azt már évek óta tudom, hogy a milliók által követett amerikai mentoromhoz, Brendon Burchardhoz hasonlóan, a saját tudásukból, tapasztalatukból élő vállalkozókat szeretném segíteni; a szerzőket, coachokat, trénereket, tanácsadókat, azaz mindazokat, akik személyes szakértői brandet akarnak felépíteni.

Ezen az augusztusi napon azonban kitűztem, hogy ennek a célközönségnek a következő 2 és fél év során összesen 10 könyvet fogok írni, amelyekben bemutatom azokat a tippeket, technikákat, eszközöket, amelyek segítettek nekem, és nekik is fognak abban segíteni, hogyan váltsák fel a suttogást cselekvéssé.

Mert, ahogy arra már korábban is utaltam, nekem is volt olyan időszakom, amikor egyáltalán nem hittem magamban; nem kértem el az árat, nem mertem odatenni a tudásom mellé, illetve mögé a marketinget. Inkább csendben maradtam, hogy ne zavarjak másokat, ne kelljen felvállalnom a saját hangomat.
De mostantól ez neked sem opció.

Nincs többé suttogás! Gyerünk, HAJRÁ! HALLASD A HANGOD!
ÉLJ LELKESEN!
TEREMTS ÉRTÉKET!
INSPIRÁLD A VILÁGOT A SAJÁT PÉLDÁDDAL!

Kezdésként töltsd le az egyik ingyenes csekklistát, amellyel megalapozhatod a hitelességedet, és növelheted a vevőid számát!

MEG AKAROM ÍRNI A KÖNYVEM...
Tudni szeretném, hogyan jutok el az üres .doc fájltól az álmom megvalósításáig
 
FOLYAMATOS PASSZÍV JÖVEDELEMRE VÁGYOM...
Tudni szeretném, hogyan adjam el az első 1000 példányt a megjelenő könyvemből
TÖBB ÜGYFELET AKAROK A VÁLLALKOZÁSOMNAK...
Tudni akarom, hogyan maximalizáljam a vevőim számát, és váljak szakértővé az iparágamban

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled