Egy pillanat... Az oldal pikpak betöltődik :)

Az óriási szerencsénkről…

Az elmúlt időszakban a megszokottnál is több vállalkozóval beszéltem. Ezeknek a beszélgetéseknek nem volt különösebb apropója, de mindig érdekel, hogy az emberek miképpen élnek meg egy-egy nagy változást.

Általános benyomásom volt, hogy a vállalkozók többsége picit szomorúan, illetve önostorozó módon tett szemrehányást saját magának, hogy a komfortzónából való kilépést (azaz a digitális világra való átállást) idáig halogatta.

Igen, én nagyon szerencsés vagyok, hogy a könyvírás, illetve könyvmarketing témára összpontosítva az elmúlt 5 évben építettem egy olyan brandet, amely most az új gazdasági rendszer előszobájába helyzeti előnnyel érkezik. De a konkrét brandnél és az elkészült termékeknél sokkal fontosabb az a tudás, amelyre az úton szert tettem.

Online tartalmak elkészítése, online programok értékesítése, interneten keresztüli kiszolgálás, virtuálisan beszélgetni a vevőkkel, otthonról dolgozni, virtuálisan tartani a kapcsolatot a csapatoddal / alvállalkozóiddal, a nulláról elindulni, közönséget építeni, és havi díjas rendszert létrehozni... persze, a lista korántsem teljes.

Ezekről a dolgokról évekkel ezelőtt semmit sem tudtam. Aztán elkezdtem olyanoktól tanulni, akik előttem járnak, teszteltem, elbuktam, de finomítottam és továbbfejlesztettem. Sokkal inkább ezeknek az elsajátítása az, ami most biztonságot, szabadságot és nyugalmat jelent nekem.

Talán ismered a kínai mondást, hogy „a legjobb időpont a faültetésre 20 évvel ezelőtt volt. A második legjobb időpont ma van”.

Becsüld meg a szerencsédet, hogy most lehetőséged van újra döntést hozni, és aztán fel a fejjel, mert innentől viszont tényleg sokkal nagyobb a felelősséged!

Te mit gondolsz? Szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Reggeli frissítő gondolatok!

Iratkozz fel, hogy megnézhesd a Reggeli Frissítőket a Youtube-csatornámon keresztül, hogy megtudd hogyan válhatsz hiteles szakértővé a saját területeden!
Megnézem a videókat
Pető Bence © 2018 Adatvédelmi nyilatkozat
Mobil verzió: Enabled